Λίβερπουλ: Το scouting report των Reds για Τσιμίκα με Βίλεμ, Μπέρνλι και τον χαρακτήρα του!

Δημήτρης Τομαράς
Λίβερπουλ: Το scouting report των Reds για Τσιμίκα με Βίλεμ, Μπέρνλι και τον χαρακτήρα του!

bet365

Η Λίβερπουλ είχε ξεχωρίσει τον Τσιμίκα από την εποχή του στη Βίλεμ και τον είχε ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό από το ματς με την Μπέρνλι του 2018! Ποιο το story που αποκαλύπτουν οι Άγγλοι.
Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό η Λίβερπουλ παρακολουθούσε εδώ και τρία χρόνια τον Τσιμίκα. Οι scouts των Reds μάλιστα για τη Βίλεμ είχαν πάρει πληροφορίες από τον άλλοτε αρχηγό της Κ-23 της Λίβερπουλ, Πέδρο Τσιριβέλα, που ήταν μαζί με τον διεθνή αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, τον ήξερε καλά και μάλιστα ήταν από εκείνους που έσπευσαν να του ευχηθούν για την μεταγραφή του.
Μετά τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν από τον Τσιριβέλα, που ήταν δανεικός στη Βίλεμ, άρχισαν να φτιάχνουν τον... φάκελο του Τσιμίκα. Όπως αναδεικνύει η Liverpoolecho ένα άκρως καθοριστικό παιχνίδι για να πειστεί ακόμα παραπάνω η Λίβερπουλ πως αξίζει ο παίκτης ήταν το 1-1 των Πειραιωτών με τη Μπέρνλι το 2018. Στο ματς αυτό ο Τσιμίκας ήταν βασικός.
Στην συνέχεια οι Reds άρχισαν να ψάχνουν την αξιοπιστία του χαρακτήρα του παίκτη. Διαπίστωσαν πως είναι μεθοδικός, αγαπητός, έχει καλές σχέσεις με τους γύρω του και είναι αποφασισμένος να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να προοδεύει. Η Λίβερπουλ παρακολούθησε τον Τσιμίκα σε σχεδόν 13 αγώνες με τον Ολυμπιακό και συγκέντρωσε ότι στοιχεία μπορούσε για αυτόν.
Από εκεί και πέρα ματς όπως με την Μπάγερν Μονάχου, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League αλλά και με την Άρσεναλ και Γουλβς στο Europa έβαλαν το... κερασάκι στην τούρτα για ένα deal που συζητιόταν για 10 μέρες προκειμένου να κλείσει αλλά που είχε στο πλάνο του από τον περασμένο Οκτώβριο ο Γιούργκεν Κλοπ και οι συνεργάτες του!
Στη Βίλεμ ο Τσιμίκας είχε 37 ματς με 6 γκολ και 4 ασίστ. Στον Ολυμπιακό είχε 86 ματς με 12 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα