Χωρίς τον Αγουέρο η Σίτι στο υπόλοιπο του Champions League

Χωρίς τον Αγουέρο η Σίτι στο υπόλοιπο του Champions League

Κώστας Τόπας
Χωρίς τον Αγουέρο η Σίτι στο υπόλοιπο του Champions League

bet365

Εξαιρετικά απίθανο μοιάζει, ο Κουν Αγουέρο, να μπορέσει να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του, στα παιχνίδια που έχει να δώσει η Σίτι για το Champions League.

Ο Κουν Αγουέρο, στο ματς με την Μπέρνλι, τον Ιούνιο είχε αποχωρήσει τραυματίας από το γήπεδο, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε νιώσει. Οπως, φάνηκε από τα αποτελέσματα η ζημιά για τον Αργεντινό επιθετικό, είναι αρκετά μεγάλη καθώς το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Ο έμπειρος επιθετικός, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Guardian», βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την ανάρρωσή του, την ίδια στιγμή όπου η αποστολή της Σίτι την Δευτέρα (10/08), αναχώρησε για την Λισαβόνα εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (15/08) την Λυών για τα προημιτελικά του Champions League.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει, πως ο Κουν Αγουέρο είναι σχεδόν αδύνατο να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του τη φετινή σεζόν ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση. Αυτό σημαίνει πως η Σίτι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στο Final-8 του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Λυών για τους «8» της διοργάνωσης.

Την θέση του στο βασικό σχήμα, έχει πάρει ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος έχει πετύχει πέντε τέρματα στα επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα