Κλοπ για το πρωτάθλημα: «Μετά από τόσο κλάμα δεν μπορούσα να μιλήσω στη γυναίκα μου»

Κλοπ για το πρωτάθλημα: «Μετά από τόσο κλάμα δεν μπορούσα να μιλήσω στη γυναίκα μου»

Κώστας Τόπας
Κλοπ για το πρωτάθλημα: «Μετά από τόσο κλάμα δεν μπορούσα να μιλήσω στη γυναίκα μου»

bet365

Για τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα του τη βραδιά όπου η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα, μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός, όπως αποκάλυψε, ενώ έβλεπε μαζί με τους παίκτες του, την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Σϊτι και περίμενε το τελικό σφύριγμα, είχε τη γυναίκα του στο τηλέφωνο και μέτραγε αντίστροφα.

Οπως επίσης, τόνισε πως μερικοί από τους ποδοσφαιριστές, είχαν τόσο άγχος που δεν ήθελαν καν να δουν τα τελευταία λεπτά του εν λόγω αγώνα. Ο Κλοπ, από την πλευρά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, τονίζοντας πως δυσκολευόταν πολύ εκείνη τη στιγμή να μιλήσει στη γυναίκα του.

«Κάλεσα την οικογένεια μου 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη για να βλέπουν μαζί. Είπα "Οκ, σας αγαπώ" κι έβαλα το τηλέφωνο στο τραπέζι. Είπα "άφησε το κινητό σου ανοιχτό για να βλέπεις τι γίνεται εδώ".

Μετά ήθελα να μιλήσω με την Ούλα και δε μπορούσα. Την είχα στο τηλέφωνο αλλά απλά έκλαιγα. Δε ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Δεν έχω ιδέα. Ήμουν περήφανος και ήμουν ανήσυχος γι αυτό, αλλά δε μπορούσα να σταματήσω. Δεν είχα ζήσει ποτέ μου μια κατάσταση που δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Μετά συνειδητοποίησα ότι υπήρχε κάποια πίεση. Που πραγματικά δε νιώθω όταν βρίσκομαι στην κατάσταση, αλλά το να είσαι προπονητής αυτού του συλλόγου είναι μεγάλη τιμή, το βλέπω σαν καθαρή τύχη, αλλά ήταν κάποια ευθύνη»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα