Ο Ράσφορντ έγινε το «Πρόσωπο της Ελπίδας» στο εξώφυλλο του Vogue (pic)

Ο Ράσφορντ έγινε το «Πρόσωπο της Ελπίδας» στο εξώφυλλο του Vogue (pic)

Gazzetta team
Ο Ράσφορντ έγινε το «Πρόσωπο της Ελπίδας» στο εξώφυλλο του Vogue (pic)

bet365

Μετά την υποδειγματική ακτιβιστική του δράση στη Μεγάλη Βρετανία και τα δωρεάν γεύματα σε εκατομμύρια παιδιά της χώρας, ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται επάξια στο εξώφυλλο του νέου «Vogue».

Για όλο το διάστημα της καραντίνας, ακόμα και μετά το restart στην Premier League, το όνομα του Μάρκους Ράσφορντ ξεπέρασε τα όρια του ποδοσφαίρου.

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σκόραρε» με τον πιο ωφέλιμο τρόπο για 3 εκατομμύρια παιδιά στη Μεγάλη Βρετανία, κατορθώνοντας να ασκήσει αποτελεσματικά πιέσεις μέχρι και στον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, για να αλλάξει την απόφασή του και να συνεχίσει την παροχή των δωρεάν γευμάτων σε όλα τα σχολεία.

Η αξιέπαινη δράση του έκανε τον γύρο του κόσμου και αποτέλεσε έμπνευση για τον ακτιβισμό υπέρ των παιδιών, σε σημείο που το διάσημο περιοδικό «Vogue», έστησε γύρω από το προφίλ του το επόμενο τεύχος του.

Μαζί με το μοντέλο και συμπατριώτισσά του, Αντουόα Αμπόα, η οποία «μάχεται» για την ψυχική υγεία, ο 22χρονος φορ πόζαρε στο εξώφυλλο για τον μήνα Σεπτέμβριο με το σλόγκαν «Τα Πρόσωπα της Ελπίδας» και αντέδρασε στα social media με ταπεινότητα για την παγκόσμια προβολή που έλαβε:

Bit of a surreal moment Thank you @britishvogue @edward_enninful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcus Rashford (@marcusrashford) στις

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα