Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα: Η Ρωσίδα «κατάσκοπος» της Τσέλσι «τρέχει» την μεταγραφή του Χάβερτς

Κώστας Τόπας
Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα: Η Ρωσίδα «κατάσκοπος» της Τσέλσι «τρέχει» την μεταγραφή του Χάβερτς

bet365

Στην Τσέλσι, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ντύσουν στα «μπλε» το παιδί-θαύμα της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς. Γι' αυτό και το δεξί χέρι του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να ολοκληρώσει αυτό το μεγάλο deal.

Η Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, η γυναίκα που βρίσκεται πίσω απ' όλα τα χρυσά deals της Τσέλσι, ασχολείται αποκλειστικά με την υπόθεση του Χάβερτς, καθώς θέλει να δει τον Γερμανό μεσοεπιθετικό με την «μπλε» φανέλα τη νέα σεζόν.

Δεν είναι τυχαίο πως έχει αναλάβει και την μεταγραφή του 21χρονου άσου, μετά από αυτή του Βέρνερ. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Bild», η Ρωσίδα... κατάσκοπος, πριν το επίσημο ενδιαφέρον της Τσέλσι, προσπάθησε να μάθει πληροφορίες και «αδυναμίες» για την διοίκηση της Λεβερκούζεν, ώστε να της καταθέσει μία πρόταση όπου θα βγουν κερδισμένοι οι «μπλε».

Οι Γερμανοί επιθυμούν τουλάχιστον 90 εκατ. λίρες για την παραχώρηση του Κάι Χάβερτς, την ίδια στιγμή που η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από 70 εκατ. λίρες. Βέβαια, λίγες είναι οι φορές όπου ο αγγλικός σύλλογος, δεν παίρνει αυτό που θέλει στο τέλος.

Αλλωστε, η Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, φημίζεται για τις διαπραγματευτικές της ικανότητες καθώς στο παρελθόν έχει κλείσει αμέτρητες συμφωνίες για την ομάδα, βάζοντας στα ταμεία μεγάλα ποσά. Το πιο πρόσφατο deal, ήταν αυτό του Εντέν Αζάρ στην Ρεάλ, όπου οι Μαδριλένοι, ξόδεψαν 100 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Βέλγου.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν, το δεξί χέρι του Ρομάν Αμπράμοβιτς, καταφέρει γι' ακόμα μία φορά να φέρει στο Νησί τον Χάβερτς, και παράλληλα να βγάλει κερδισμένη την Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα