Η Στόκσμπριτζ κατηγορεί τον «αχάριστο» Βάρντι, που την άφησε αβοήθητη στην κρίση του κορονοϊού

Gazzetta team
Η Στόκσμπριτζ κατηγορεί τον «αχάριστο» Βάρντι, που την άφησε αβοήθητη στην κρίση του κορονοϊού

bet365

Ο Τζέιμι Βάρντι ρισκάρει να χάσει την τιμητική ονοματοδοσία της εξέδρας στο γήπεδο της Στόκσμπριτζ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, αφού ο σύλλογος τον κατηγορεί για πλήρη... απουσία στις δύσκολες στιγμές που βιώνει οικονομικά ελέω κορονοϊού.

Η σπάνια ιστορία ανέλιξης από τα ψηλά στα χαμηλά, που συντροφεύει τον Τζέιμι Βάρντι στη διαδρομή του μέχρι την ελίτ της Premier League, κινδυνεύει να αμαυρωθεί με επίκεντρο την αφετηρία της.

Ο Βρετανός στράικερ κατάφερε να κερδίσει το αγγλικό πρωτάθλημα με τη Λέστερ μόλις έξι χρόνια αφότου αγωνιζόταν στην 8η κατηγορία με τη φανέλα της Στόκσμπριτζ, η οποία από λαϊκό ήρωα έχει αρχίσει να βλέπει τον πρώτο σκόρερ της φετινής PL ως αχάριστο.

Ο άσημος σύλλογος, που κέρδισε την μερική φήμη του χάρη στον Βάρντι και έδωσε το όνομά του στην εξέδρα του γηπέδου της το 2015, είναι ενοχλημένος από τη στάση του στράικερ των Αλεπούδων, σε μια περίοδο που βιώνει σοβαρά οικονομικά προβλήματα ελέω και της πανδημικής κρίσης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του κλαμπ, Γκρέιαμ Φέρνες, στις δηλώσεις του για τον Βρετανό άσο τόνισε την αντίφαση του να εισπράττει περίπου 12 εκατ. τον χρόνο, τη στιγμή που το κλαμπ ψάχνει μόλις 16.000 λίρες για τη χορηγική συμφωνία που θα αλλάξει αυτόματα το όνομα της εξέδρας.

«Ο Τζέιμι Βάρντι ξέφυγε από τα ραντάρ με τις παλιές επαφές του, κάτι που με λυπεί για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχουμε ζητήσει ποτέ καμία βοήθεια, αλλά ξέρουμε πως έχει επίγνωση της κατάστασής μας, χωρίς να έχει βοηθήσει σε τίποτα. Όταν σκέφτεσαι όλα τα χρήματα που έχει κερδίσει, θα υπέθετες εύκολα πως θα έκανε κάτι για να βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πέταξε την... απειλή του προς τον 33χρονο αρχισκόρερ:

«Αν μπορούμε να βρουμε έναν σπόνσορα για την εξέδρα, θα βγάλουμε το όνομα του Βάρντι. Είναι υποχρεωτικό για να είμαι δίκαιος. Ψάχνουμε συγκεκριμένα 16.000 λίρες για δύο σεζόν και υπάρχουν κάποιες συζητήσεις προς το παρόν- αλλά αν ο Βάρντι θέλει να το πληρώσει για να κρατήσει το όνομά του στην εξέδρα, μπορεί να το κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα