Μυθικός Βάρντι, ο γηραιότερος αρχισκόρερ της Premier League (vid)

Gazzetta team
Μυθικός Βάρντι, ο γηραιότερος αρχισκόρερ της Premier League (vid)

bet365

Ο Τζέιμι Βάρντι δεν κατάφερε να στείλει τη Λέστερ στο Champions League, αλλά με τα 23 γκολ του σε ηλικία 33 ετών και 198 ημερών, έγραψε ιστορία ως αρχικανονιέρης της Premier League.

Ομπαμεγιάνγκ (2), Ινγκς και Στέρλινγκ βρήκαν δίχτυα την τελευταία αγωνιστική, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να πιάσει τον Τζέιμι Βάρντι. Ο επιθετικός της Λέστερ δεν μπόρεσε να σκοράρει, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να μην χάσει τη θέση της για το Champions League, μα με τα 23 γκολ του στη σεζόν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Premier League.

Μάλιστα σε ηλικία 33 ετών και 198 ημερών έγινε ο γηραιότερος που το καταφέρνει σε επίπεδο Premier, ξεπερνώντας το επίτευγμα του Ντιντιέ Ντρογκμπά (32 ετών) από το 2009-'10. Το εκπληκτικό με τον Βάρντι είναι ότι έχει υπάρξει πρώτος σκόρερ και στην Conference (33 γκολ), κάτι που συνέβη το 2011-'12 και τώρα έφτασε στην κορυφή στο ανώτατο επίπεδο.

Τη χρονιά του τίτλου της Λέστερ (2014-'15), είχε σκοράρει 24 φορές, αλλά τον είχε ξεπεράσει για ένα ο Χάρι Κέιν. Κανείς άλλος Αγγλος εκτός των δυο τους δεν έχει βγει πρώτος σκόρερ στην Premier League από το 2000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα