Η φιέστα της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ! (vid&pics)

Η φιέστα της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ! (vid&pics)

Gazzetta team
Η φιέστα της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ! (vid&pics)

bet365

Η Λίβερπουλ σήκωσε την κούπα της πρωταθλήτριας και το Ανφιλντ πήρε φωτιά! Η φιέστα των Reds εξελίχθηκε σε ένα εντυπωσιακό σόου, με χιλιάδες οπαδούς να τραγουδούν εκτός Ανφιλντ.

Η Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Αγγλίας! Η κατάρα έσπασε, οι Reds περίμεναν 30 χρόνια και το βράδυ της 22ης Ιουλίου του 2020 έκαναν το πάρτι της ζωής τους. Η πεντάρα επί της Τσέλσι τους απογείωσε και μπορεί το Ανφιλντ να ήταν άδειο, ωστόσο οι χιλιάδες τρελαμένοι οπαδοί που φώναζαν έξω από αυτό έκαναν τη γιορτή πιο ζεστή. Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο μοναδικός αυτός τεχνικός έκανε σαν... παιδί ανεβαίνοντας στην εξέδρα για να πάρει το μετάλλιο. Σα μικρά παιδιά και οι Φιρμίνο, Βαϊνάλντουμ που φορούσαν γυαλιά... ηλίου! Ολοι ήταν... ερωτευμένοι με τα μετάλλιά τους, όμως με αυτή την απίθανη σεζόν δεν μπορούσαν να τα στερηθούν.

H Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Αγγλίας!

Οταν ο Τζόρνταν Χέντερσον ανέβηκε στην εξέδρα όλοι περίμεναν την απονομή. Μετά τον Αλαν Χάνσεν τον Μάιο του 1990, ο αρχηγός της Λίβερπουλ έγινε ο πρώτος που σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή και το Ανφιλντ... κάηκε από τα χιλιάδες βεγγαλικά. Ενα απίθανο σόου, με μοναδικά εφέ, αλλά χωρίς τον κόσμο. Είπαμε, δύσκολοι καιροί και για το ποδόσφαιρο. Campeones, campeones από τους Reds και ο Κένι Νταλγκλίς περήφανος να τους χειροκροτά. Ανατριχίλα όταν ο Κλοπ και οι παίκτες του τραγούδησαν το You'll never walk alone!

Διαβάστε ΕΔΩ τη live περιγραφή του Λίβερπουλ - Τσέλσι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα