Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Εβερτον 0-1: «Φρένο» στα όνειρα για Europa! (vid)

Gazzetta team
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Εβερτον 0-1: «Φρένο» στα όνειρα για Europa! (vid)

bet365

Η Έβερτον έβαλε φρένο στις ελπίδες της Σέφιλντ για Ευρώπη, μιας και επικράτησε 1-0 στο Bramall Lane με γκολ του Ριτσάρλισον.

H Σέφιλντ με νίκη έμπαινε πολύ δυνατά στη μάχη του Europa League, ωστόσο η αδιάφορη Έβερτον έκανε τη... ζημιά, επικράτησε 1-0 στο «Bramall Lane» και έβαλε φρένο στις ελπίδες των γηπεδούχων. Οι «Λεπίδες» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 35' για να βρουν δίχτυα, αλλά ο Στίβενς δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η απάντηση των «Ζαχαρωτών» ήρθε στο 43' η κεφαλιά του Κάλβερτ Λιούν βρήκε στο δοκάρι. Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Έβερτον, μιας και στο 47' ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0. Η Σέφιλντ δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έμεινε στο -2 από την 6η Γουλβς (με ματς λιγότερο οι Λύκοι).

Εμεινε και μαθηματικά στην Premier η Μπράιτον
Μπράιτον και Νιουκάστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο «AMEX Stadium», με τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν και τυπικά την παραμονή τους στην Premier League. Κακό ματς, πολλά λάθη κι ελάχιστες φάσεις, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα