Τότεναμ – Λέστερ 3-0: Ζοσέ και Κέιν τινάζουν το... σεντόνι για τη Μαν. Γιουνάιτεντ (vid)

Τότεναμ – Λέστερ 3-0: Ζοσέ και Κέιν τινάζουν το... σεντόνι για τη Μαν. Γιουνάιτεντ (vid)

bet365

Η Τότεναμ καθάρισε 3-0 τη Λέστερ και ανέβηκε σε θέση Europa League, αλλά η ήττα των Αλεπούδων, δίνει το πάνω χέρι για το Champions League στην ισόβαθμη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πέρασε δύο χρόνια περίπου στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα είπε να της κάνει ένα τεράστιο δώρο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έστησε τέλεια την Τότεναμ και οι παίκτες του έκαναν περίπατο στο υποτιθέμενο δύσκολο ραντεβού με τη Λέστερ. Οι Spurs καθάρισαν το ματς με 3-0, έχοντας τον Κέιν σε τρομερό απόγευμα. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν άκρως ευεργετικό για τους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίο έχουν πλέον στα χέρια τους τη δυνατότητα να μπουν στην τετράδα.

Ο Κέιν δημιούργησε τη φάση για το 1-0, με τον Σον να σουτάρει (6'), αλλά να το χρεώνεται αυτογκόλ. Στα επόμενα δύο γκολ όμως ο Αγγλος επιθετικός ανέλαβε δράση και τα τελείωσε μόνος του. Στο 2-0 έκανε φοβερό σπριντ (37') και βγήκε στην πλάτη της άμυνας για να πλασάρει στην κίνηση. Τρία λεπτά αργότερα όμως έβαλε το πιο όμορφο, καθώς σκόραρε με υπέροχο curler, φτάνοντας τα 13 γκολ σε 18 ματς υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο.

Η νίκη της Τότεναμ την έστειλε στην 6η θέση, αλλά η ήττα της Λέστερ την κράτησε ισόβαθμη με τη Γιουνάιτεντ, με τις δυο τους να κοντράρονται τελευταία αγωνιστική στο “King Power”. Μόνο που η Γιουνάιτεντ έχει ακόμα ένα ματς νωρίτερα με τη Γουέστ Χαμ και μαζί τη δυνατότητα να πάει στο φινάλε για δύο αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή πάντως Λέστερ και Γιουνάιτεντ όχι μόνο ισοβαθμούν, αλλά έχουν ακριβώς και την ίδια διαφορά γκολ που είναι και το Νο1 κριτήριο στην ισοβαθμία. Ολα θα κριθούν στο νήμα και στις λεπτομέρειες.


Δείτε ΕΔΩ τη μάχη και τις ισοβαθμίες για το Champions League


Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Αλντερβαϊρελντ, Σάντσες, Οριέ, Ντέιβις, Σισοκό, Γουίνκς (90'+2' Σκιπ), Λο Σέλσο (77' Λαμέλα), Μόουρα (77' Μπέργκβαϊν), Σον (89' Ζέλσον Φερνάντες), Κέιν

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Μπένετ (45' Γκρέι), Εβανς, Μόργκαν, Τζάστιν, Ν'Ντιντί (70' Μεντί), Τίλεμανς (70' Πράετ), Τόμας, Αγιόθε (59' Ιεανάτσο), Μπαρνς (83' Χιρστ), Βάρντι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα