Αρτέτα για Ομπαμεγιάνγκ: «Ελπίζω να παραμείνει στην Αρσεναλ»

Αρτέτα για Ομπαμεγιάνγκ: «Ελπίζω να παραμείνει στην Αρσεναλ»

Κώστας Τόπας
Αρτέτα για Ομπαμεγιάνγκ: «Ελπίζω να παραμείνει στην Αρσεναλ»

bet365

Ελπίδες για την παραμονή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, τρέφει ο Μικέλ Αρτέτα, τονίζοντας πως θέλει να δει τον Γκαμπονέζο φορ να υπογράφει νέο συμβόλαιο, με τους «κανονιέρηδες».

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός, ήταν από τους απόλυτους πρωταγωνιστές της Αρσεναλ, στην πρόκριση που πήρε η ομάδα του για τον τελικό του FA Cup, με τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Η φετινή περίοδος που διανύει, αποτελεί μία από τις καλύτερες καθώς έχει πετύχει 25 τέρματα, σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρ' όλα αυτά το μέλλον του, στην Αρσεναλ παραμένει αβέβαιο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021 και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση από την διοίκηση του συλλόγου, για την ανανέωση του. Πάντως, από την πλευρά του, ο Μικέλ Αρτέτα, ελπίζει ο Ομπαμεγιάνγκ να παραμείνει στους «κανονιέρηδες».

«Οι καλές και όμορφες στιγμές είναι πάντα καλύτερες από τις κακές. Όπως σας είπα, ο τρόπος με τον οποίο τον κοιτάζω όταν του μιλάω, ακούγεται αρκετά πεπεισμένος. Όμως, προφανώς, εάν μπορεί να δει ότι η επιτυχία και η κατεύθυνση που παίρνουμε είναι η σωστή, νομίζω ότι θα είναι πιο θετικός γι’ αυτό, ναι.

Ελπίζω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να είναι πιο πεπεισμένος ότι πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα