Νόριτς – Μπέρνλι 0-2: Ατελείωτο δράμα με άπειρα λάθη και τρελό αυτογκόλ (vid)

Gazzetta team
Νόριτς – Μπέρνλι 0-2: Ατελείωτο δράμα με άπειρα λάθη και τρελό αυτογκόλ (vid)

bet365

Η Μπέρνλι πέρασε με 0-2 από τη Νόριτς, διεύρυνε το δικό της στις επτά αγωνιστικές και άφησε την υποβιβασμένη ουραγό να έχει 8x8 ήττες μετά την καραντίνα και μία αστεία άμυνα.

Η Νόριτς δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα. Εχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό και το έχει... παρατήσει. Αυτή τη φορά ήταν η Μπέρνλι που της πήρε τον αέρα, κάνοντας το 0-2 στο “Κάροου Ρόουντ”. Τα Καναρίνια με αυτή την ήττα έκαναν το 8x8 στις αποτυχίες μετά την καραντίνα και υποβιβάζονται με πολύ άσχημο ρεκόρ και συγκομιδή βαθμών.

Η εμφάνιση των γηπεδούχων ήταν το λιγότερο κάκιστη. Το κακό χειροτέρεψε όταν έμειναν με εννέα πάικτες (35' Μπουενδία, 45'+3' Ντρμιτς). Και έπειτα, στα δύο γκολ που δέχτηκε, η άμυνά της ήταν αστεία. Στο 0-1 (45'+5') δεν μπορούσε κανείς να διώξει την μπάλα και τελικά το γκολ ήρθε με ψαλιδάκι του Γουντ. Στο 80' ο Γκόντρφι έβαλε αυτογκόλ, δίχως να υπάρχει κανείς γύρω του. Κάπως έτσι η εξαιρετική Μπέρνλι έφτασε τα επτά διαδοχικά ματς δίχως ήττα στην Premier League μετά την καραντίνα (σ.σ.: έχασε το πρώτο από τη Σίτι) και εάν είχε λίγο χρόνο ακόμα, θα μπορούσε να προλάβει το Europa League

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα