Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Φουλ στη μάχη για σεντόνι (vid)

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Φουλ στη μάχη για σεντόνι (vid)

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Φουλ στη μάχη για σεντόνι (vid)

bet365

Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε, επικράτησε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο και συγκατοικεί ξανά με τη Λέστερ στην 4η θέση!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε στο σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής, επικράτησε 2-0 της Πάλας στο Λονδίνο και είναι μαζί με τη Λέστερ στην 4η θέση, αλλά και στο -1 από την 3η Τσέλσι. Ο Σόλσκιερ δεν άλλαξε πρόσωπα παρά τον ημιτελικό της Κυριακής και είδε την ομάδα του να μένει ολοζώντανη στη μάχη του Champions League. Αλλωστε, η Μάντσεστερ θα υποδεχθεί τη Γουέστ Χαμ και στην τελευταία στροφή θα παίξει εκτός με τη Λέστερ.

Eντυπωσιακός Ράσφορντ

Η Πάλας μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και μόλις στο 2ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Ζαχά νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ ήταν κακή στο δημιουργικό κομμάτι, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, αλλά και να αναπτυχθεί. Μάλιστα, σε 40 λεπτά αγώνα είχε απειλήσει μόλις δυο φορές, κι αυτές από στημένη φάση, όμως οι κεφαλιές του Μαγκουάιρ δεν βρήκαν στόχο. Η Πάλας ήταν εξαιρετικά στημένη, κρατούσε εύκολα το μηδέν και στο 41' είχε μεγάλη ευκαιρία για γκολ, αλλά ο Ντε Χέα έδιωξε με γροθιές. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ στην πρώτη καλή φάση πέτυχε γκολ. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε υπέροχη ασίστ και ο Ράσφορντ με απίθανο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ετσι, ο Ράσφορντ έφτασε τα 17 γκολ σε 29 παιχνίδια της Premier League, όσα είχε δηλαδή στις προηγούμενες δύο σεζόν, σε 68 ματς! Αυτός που έστρεψε πάνω του τα φώτα ήταν ο Ντε Χέα, ο οποίος στην τελευταία φάση του α’ μέρους έκανε την επέμβαση της χρονιάς στη φαουλάρα του Μιλιβόγιεβιτς.

Ακυρώθηκε γκολ της Πάλας για… χιλιοστά

Η Πάλας μπήκε πιο ορεξάτη στο β’ μέρος και στο 55’ βρήκε δίχτυα. Ο Ζαχά έκανε τη σέντρα σουτ και ο Αγιού με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα. Ωστός, το VAR ήταν εκεί για να ακυρώσει το γκολ, μιας και για χιλιοστά το παπούτσι του σκόρερ ήταν πιο μπροστά από τον Μαγκουάιρ. Μάτιτς και Λίνγκαρντ έδωσαν κίνηση στη Μάντσεστερ, πήρε τον έλεγχο και στο 75’ είχε μεγάλη ευκαιρία να βρει δίχτυα, ωστόσο το σουτ του Μπρούνο Φερνάντες βρήκε το δοκάρι.

Ο Μαρσιάλ κλείδωσε τη νίκη για τη Γιουνάιτεντ

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Σόλσκιερ «κλείδωσε» τη νίκη. Η μπάλα… χάθηκε, ο Ράσφορντ πέρασε τρεις παίκτες, ο Φερνάντες έκανε φανταστική πάσα ξανά στον νεαρό φορ και ο τελευταίος με ασίστ βρήκε τον Μαρσιάλ για το 2-0. Ηταν το 12ο γκολ του Γάλλου σε όλες τις διοργανώσεις στο 2020, περισσότερα από οποιονδήποτε παίκτης της Premier League. Βέβαια, το εντυπωσιακό γκολ δεν πανηγυρίστηκε, μιας και ο Φαν Αανχολτ τραυματίστηκε σοβαρά (άσχημο πέσιμο) και αποχώρησε. Γρήγορος ρυθμός μέχρι το τέλος, όπως ο Ντε Χέα ήταν εκεί για να κρατήσει ακόμα μια φορά το μηδέν!

Kρίσταλ Πάλας: Γκουαϊτα, Σακό, Νταν, Γουόρντ, Φαν Αανχολτ, (84' Μίτσελ), ΜακΚάρθι (83' Ρίντεβαλντ), ΜακΑρθουρ (72' Σλουπ), Τάουνσεντ, Μιλιβόγιεβιτς, Αγιού, Ζαχά

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μενσά, Μπισάκα, Πογκμπά, Μπρούνο, ΜακΤόμινεϊ (63' Μάτιτς), Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (62' Λίνγκαρντ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ LIVE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Βαθμός παραμονής για τη Μπράιτον
Η Μπράιτον έκανε τεράστιο βήμα παραμονής, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Σεντ Μέρις από την Σαουθάμπτον. Ετσι, βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, μόλις δυο στροφές πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17 με το 1ο γκολ του Μοπέ, ωστόσο στο 66' ο Ινγκς με το 20ο του στο πρωτάθλημα διαμόρφωσε το 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα