Λίβερπουλ: Στο 24-3 οι τελικές, 350 πάσες περισσότερες κι όμως έχασε! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Στο 24-3 οι τελικές, 350 πάσες περισσότερες κι όμως έχασε! (pic)

bet365

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε και στο «Έμιρεϊτς», απέτυχε να πιάσει το ρεκόρ των 100 βαθμών στην Premier League και τα στατιστικά του 2-1 από την Άρσεναλ είναι τέτοια που δεν παρουσιάζονται... ούτε στο Football Manager!

Η ομάδα του Κλοπ πλήρωσε πολύ ακριβά τα δύο λάθη που έκαναν στην άμυνα οι Φαν Ντάικ και Άλισον, με τους Λακαζέτ και Νέλσον να σκοράρουν για τους «κανονιέρηδες» και να κάνουν ανατροπή για το τελικό 2-1 επί των Πρωταθλητών.

Οι φετινοί Πρωταθλητές έφτασαν στις 24 τελικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τετάρτης στο «Έμιρεϊτς» έναντι των μόλις 3 που είχαν οι Λονδρέζοι και σε αυτές κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές.

Επίσης, οι προσπάθειες στον στόχο ήταν 8-2 για τους «κόκκινους», ενώ είναι τρομερή η διαφορά στις πάσες, με τις 515 που πραγματοποίησαν οι φιλοξενούμενοι στο «Έμιρεϊτς» έναντι των 173 της Άρσεναλ!

Όλα τα παραπάνω, θυμίζουν μια απίστευτη νίκη που είχε πάρει η Σέλτικ απέναντι στη Μπαρτσελόνα πριν από χρόνια, όταν και τότε οι Σκωτσέζοι πέτυχαν δυο γκολ με 5 τελικές και οι «μπλαουγκράνα» είχαν 23 προσπάθειες, 14 εκ των οποίων στο στόχο!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα