Άρσεναλ: Η απίθανη επέμβαση του Μαρτίνες στο 96' (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: Η απίθανη επέμβαση του Μαρτίνες στο 96' (vid)

bet365

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στο 96' της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ, τίναξε το κορμί του όσο περισσότερο μπορούσε για να μην επιτρέψει το γκολ και με την απίθανη επέμβαση κράτησε τη νίκη για τους «κανονιέρηδες».

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-1 της Λίβερπουλ στο μεταξύ τους ντέρμπι το βράδυ της Τετάρτης και αυτό το αποτέλεσμα καθιστά πλέον ανέφικτο για τους Πρωταθλητές το ρεκόρ των 100 βαθμών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι Λακαζέτ και Ρέις Νέλσον με τα γκολ τους έκαναν την ανατροπή στο σκορ έπειτα από το προβάδισμα που είχε δώσει στους «κόκκινους» ο Μανέ, ωστόσο, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στο φινάλε κράτησε τη νίκη.

Από σουτ του Αλεξάντερ - Άρνολντ που κόντραρε, ο πορτιέρε των Λονδρέζων έκανε αδιανόητη εκτίναξη για να φτάσει στη μπάλα και κατάφερε να την απομακρύνει στο 96ο λεπτό, κρατώντας το 2-1!

96th minute This is some save from Emi Martinez!

Δημοσιεύτηκε από Arsenal στις Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα