Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ 2-1: Με αέρα από το CAS (vid)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ 2-1: Με αέρα από το CAS (vid)

bet365

Μετά την ακύρωση της τιμωρίας για το Champions League, η οριστικά 2η, Σίτι, νίκησε 2-1 τη Μπόρνμουθ, η οποία έμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης.

Η είδηση για ακύρωση της τιμωρίας που της είχε επιβληθεί εξαιτίας παραβάσεων του “FFP”, επισκίασε τα πάντα στη Μάντσεστερ Σίτι, σκορπώντας μόνο χαρά και ενθουσιασμό. Ούτως ή άλλως, το εντός έδρας ματς με τη Μπόρνμουθ δεν προσέφερε βαθμολογικό κίνητρο για τους Πολίτες, που τερματίζουν οριστικά στη 2η θέση, πλέον και με τη βούλα του CAS. Για τη Μπόρνμουθ όμως η ήττα με 2-1 στο “Ετιχαντ” ήταν ζόρικη, καθώς την αφήνει εντός υποβιβασμού στο -3

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Νταβίδ Σίλβα, ο οποίος έβαλε ένα υπέροχο φάουλ (6') και έδωσε την μπάλα στον Ζόρζε Ζέσους για το δεύτερο γκολ (39'). Ο Βραζιλιάνος πάντως το έβαλε με σούπερ ενέργεια και αφού πρώτα... μοίρασε μία ποδιά. Ο Μπρουκς (88') μείωσε, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν χρόνο για την ισοπαλία και θα πρέπει να παλέψουν στις δύο επόμενες αγωνιστικές, αναζητώντας μάλλον ισάριθμες νίκες με Σαουθάμπτον εντός και Εβερτον εκτός.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ (45' Ερικ Γκαρθία), Στόουνς, Οταμέντι, Μεντί (77' Ζιντσένκο), Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (68' Ρόδρι), Μπερνάρντο Σίλβα (45' Στέρλινγκ), Νταβίδ Σίλβα, Φόντεν, Γκάμπριελ Ζέσους (77' Μαχρέζ)

Μπόρνμουθ (Εντι Χάου): Ράμσντεϊλ, Στάνισλας (69' Μπρουκς), Στέισι, Σ. Κουκ, Κέλι, Ρίκο, Μπίλινγκ, Λέρμα, Γκόσλινγκ (70' Λ. Κουκ), Κινγκ (77' Χ. Γουίλσον), Σολάνκε (69' Σ. Γουίλσον).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα