Premier League - Η βαθμολογία μετά το restart: 1η η Σίτι, Λίβερπουλ για Europa League, Λέστερ για... υποβιβασμό (pic)

Gazzetta team
Premier League - Η βαθμολογία μετά το restart: 1η η Σίτι, Λίβερπουλ για Europa League, Λέστερ για... υποβιβασμό (pic)

bet365

Τεράστιες αλλαγές παρατηρούνται στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League πριν και μετά την εποχή του κορονοϊού, με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ να είναι μόλις 5η μετά το restart και τη Λέστερ σχεδόν στην επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε της φετινής Premier League, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η τρίμηνη αποχή δεν άφησε ανεπηρέαστες τις 20 ομάδες. Άλλες προς το καλύτερο, άλλες προς το (πολύ) χειρότερο, άλλαξαν τις ισορροπίες στην επιμέρους κατάταξη του τελευταίου μήνα, η οποία μοιάζει ελάχιστα με τη συνολική βαθμολογία της σεζόν.

Συγκεκριμένα, μετά από 6 αγωνιστικές στο restart (συν... μισή εξ αναβολής) η πρώτη θέση ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι με 15 βαθμούς (1 ματς παραπάνω από τη Γιουνάιτεντ που έχει 14) κι όχι στην γενική πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Αντιθέτως, τα 3 στραβοπατήματα των Reds τους φέρνουν στην 5η θέση που θα οδηγούσε στο Europa League, με τις Σαουθάμπτον και Τότεναμ να ακολουθούν στις θέσεις των υπόλοιπων ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Όσο αφορά την τετράδα του Champions League, η Τσέλσι παραμένει σταθερά εντός, ενώ η διαφορά στο πριν και το μετά της επανέναρξης έγκειται στη Γουλβς που έχει πάρει τη θέση της Λέστερ. Πού βρίσκονται οι Αλεπούδες μέσα στο καλοκαίρι; Στην 16η θέση (!), με μόλις 6 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, ανώτερες μόνο από την Άστον Βίλα, την Μπόρνμουθ, την Κρίσταλ Πάλας και τη Νόριτς των 0 (μηδέν) βαθμών!

Δείτε την επιμέρους βαθμολογία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα