Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον: Σόου του Μαρσιάλ, του πρώτου 50άρη μετά τον Ρούνεϊ (vids)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον: Σόου του Μαρσιάλ, του πρώτου 50άρη μετά τον Ρούνεϊ (vids)

bet365

Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε νωρίς (12' Άρμστρονγκ), αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε τα πάνω – κάτω με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά των Μάρκους Ράσφορντ (20') και Αντονί Μαρσιάλ (23'), με τον δεύτερο να γράφει ιστορία.

Η Σαουθάμπτον αιφνιδίασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού άνοιξε το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ» με τον Στιούαρτ Άρμστρονγκ (12'), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πολ Πογκμπά, το κλέψιμο του Ντάνι Ινγκς και την ασίστ του Νέιθαν Ρέντμοντ.

Η χαρά των Αγίων, όμως, κράτησε μόλις οκτώ λεπτά, όσα χρειάστηκε για να αναλάβει δράση ο Αντονί Μαρσιάλ. Ύστερα από σέντρα του Πογκμπά, ο Γάλλος επιθετικός σέρβιρε το γκολ της ισοφάρισης στον Μάρκους Ράσφορντ (20').

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε αριστερά τον Μαρσιάλ, ο οποίος με ωραία κίνηση και καταπληκτικό σουτ, ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Κόκκινους Διαβόλους. Με αυτό το γκολ, έγινε ο δέκατος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φτάνει τα 50 συνολικά στην Premier League, αλλά ο πρώτος μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ τον Μάρτιο του... 2008!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα