Αρτέτα: Τρομερός σεβασμός στον Μουρίνιο μετά το ντέρμπι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αρτέτα: Τρομερός σεβασμός στον Μουρίνιο μετά το ντέρμπι (vid)

bet365

Ο Μικέλ Αρτέτα επέδειξε το ήθος του στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (2-1) της Άρσεναλ από την Τότεναμ και αποθέωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο για τον τρόπο με τον οποίο ξέρει να παίρνει τις νίκες στα ντέρμπι...

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τους «κανονιέρηδες» σε εντός έδρας παιχνίδι και το πέτυχε ακόμα μια φορά, με τα «σπιρούνια» να κάνουν ανατροπή στο σκορ το απόγευμα της Κυριακής και να φτάνουν στο 2-1 με τα τέρματα των Σον και Αλντερβάιρελντ.

Η Άρσεναλ στάθηκε εξαιρετικά στο παιχνίδι μέχρι ν' αρχίσει να εμφανίζει σημάδια κόπωσης, τιμωρήθηκε από ένα λάθος στην άμυνα στο πρώτο μέρος και από μια στημένη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αρτέτα να δηλώνει:

«Νίκησε πάλ ι οΖοσέ... Είναι δύο διαφορετικά στυλ, ξέρει να προπονεί πάρα πολύ καλά. Πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Συγχαρητήρια στην Τότεναμ, πήρε τους βαθμούς και προχωράμε...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα