Ποντένσε - Γουλβς: MVP ο Πορτογάλος στη νίκη επί της Έβερτον (pic & vids)

Gazzetta team
Ποντένσε - Γουλβς: MVP ο Πορτογάλος στη νίκη επί της Έβερτον (pic & vids)

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επέστρεψε φουριόζος στη δράση με τη Γουλβς μετά από έξι μήνες και αναδείχθηκε MVP στην τριάρα επί της Έβερτον, στο πρώτο ματς που ξεκινά βασικός στην Premier League!

«Παρών» μετά από έξι μήνες δήλωσε ο Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Απέναντι στην Έβερτον, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά σε παιχνίδι Premier League από τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο και συνόδεψε την επιστροφή του στη δράση με το βραβείο του MVP του αγώνα!

Οι Λύκοι επικράτησαν με 3-0 και είχαν τον βραχύσωμο εξτρέμ σε μεγάλα κέφια. Μπορεί να μην σκόραρε για... εκατοστά, μετά την απόκρουση του Πίκφορντ σε δεύτερο χρόνο στη γραμμή, αλλά ο Πορτογάλος συνέβαλε τα μέγιστα στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι τους, έχοντας 4 ολοκληρωμένες ντρίμπλες και 5 επαφές στην περιοχή των Ζαχαρωτών, περισσότερες από κάθε άλλον στο ματς.

Το... κερασάκι στην εμφάνισή του ήταν η ντρίμπλα με την οποία κέρδισε ο ίδιος το πέναλτι για το 1-0 του Χιμένες. Σε μια κίνηση που θύμισε καρμπόν εκείνη του Μπρούνο Φερνάντες προ ημερών στο ματς της Γιουνάιτεντ, «χάζεψε» τρεις αμυντικούς και έδωσε την ευκαιρία για να ανοίξει ο δρόμος της νίκης στην ομάδα του.

Δείτε τις εξαιρετικές ενέργεις του Ποντένσε κόντρα στην Έβερτον:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα