Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει να «δέσει» τον Αγουέρο μέχρι το 2023

Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει να «δέσει» τον Αγουέρο μέχρι το 2023

Κώστας Τόπας
Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει να «δέσει» τον Αγουέρο μέχρι το 2023

bet365

Για αρκετά χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι, θέλει η διοίκηση του συλλόγου, να συνεχίσει ο Κουν Αγουέρο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2021.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Αργεντινός επιθετικός, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Μάντσεστερ Σίτι, εδώ και τόσα χρόνια. Ο Κουν Αγουέρο, έχει εκφράσει την αγάπη του στους «πολίτες» αλλά όπως έχει δηλώσει, όταν φτάσει η στιγμή της αποχώρησης του από την ομάδα, επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του Ιντεπεντιέντε.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «Mirror», η διοίκηση σκοπεύει να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον 32χρονο φορ, προκειμένου να του προτείνει νέο συμβόλαιο, έως το 2023. Ο Αγουέρο από την πλευρά του, δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει με τους «πολίτες» για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα, ωστόσο το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται στην Σίτι, από το 2011 κι έχει πετύχει 254 γκολ σε 370 συμμετοχές, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία της αγγλικής ομάδας. Φέτος, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηνίσκο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι το τέλος της υπόλοιπης σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα