Κορονοϊός - Premier League: «Καμπανάκι» της κυβέρνησης για το social-distancing

Gazzetta team
Κορονοϊός - Premier League: «Καμπανάκι» της κυβέρνησης για το social-distancing

bet365

Τα μέτρα που προβλέπει το πρωτόκολλο υγιεινής παρακάμπτονται συχνά στα ματς της Premier League και η βρετανική κυβέρνηση έστειλε προειδοποίηση για να αλλάξει άμεσα η λανθασμένη εικόνα που δίνεται προς τον κόσμο.

Σχεδόν έναν μήνα μετά το restart στην Premier League, οι ομάδες έχουν συνηθίσει στις διαδικασίες που προβλέπει το πρωτόκολλο υγιεινής, αλλά αρκετά από τα μέτρα έχουν σταματήσει να εφαρμόζονται εδώ και καιρό.

Οι κανόνες του social distancing έχουν πάει... περίπατο κατά τους πανηγυρισμούς των παικτών μετά από ένα γκολ, ή και στη διάρκεια των cooling break, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την αγγλική κυβέρνηση.

Με επιστολή της στην διοργανώτρια αρχή, το Υπουργείο Πολιτισμού, Μίντια και Αθλητισμού απηύθυνε αυστηρές συστάσεις προς τα στελέχη και τους 20 συλλόγους, με σκοπό να συνετίσουν τα μέλη τους και να αποφεύγουν τις περιττές επαφές, για να μην δίνεται το λανθασμένο παράδειγμα προς τους Βρετανούς πολίτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα