Υποβιβάστηκε η Νόριτς, ανατροπή και νίκη της Γουότφορντ επί της Νιουκάστλ (vids)

Κώστας Τόπας
Υποβιβάστηκε η Νόριτς, ανατροπή και νίκη της Γουότφορντ επί της Νιουκάστλ (vids)

bet365

Τα μεγάλα σαλόνια της Premier League, θα αποχαιρετήσει η Νόριτς μετά τη νέα ήττα που υπέστη, αυτή τη φορά από την Γουέστ Χαμ με 4-0, για την 35η αγωνιστική. Στο άλλο ματς της Premier League, η Γουότφορντ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, με σκορ 2-1.

Η Γουέστ Χαμ, μπήκε αποφασισμένη στο ματς, προκειμένου να πετύχει αυτή το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ψηλά και δημιουργούσαν αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα της Νόριτς. Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να πετύχουν αυτό που έψαχναν, δηλαδή το γκολ.

Μετά από κόρνερ, ο Μιχαΐλ Αντόνιο, πήρε την κεφαλιά και νίκησε από το ύψος της μικρής περιοχής τον Κρουλ, για το 1-0. Αυτό ήταν και το ένατο γκολ που σκοράρει η Γουέστ Χαμ στην Premier League, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Τα «Σφυριά» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, θέλοντας να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα που θα τους εξασφάλιζε το τρίποντο. Στο 34’ ο Μπόουνε, επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κρουλ.

Σην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η Γουέστ Χαμ βρήκε και πάλι δίχτυα, με τον Αντόνιο. Ο Νομπλ με ωραία εκτέλεση φάουλ βρήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή τον 30χρονο φορ κι αυτός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουέστ Χαμ, συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Αντόνιο. Ο Νομπλ, έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Αντόνιο, αυτός έκανε την λόμπα πάνω από τον Κρουλ, και στη συνέχεια με το κεφάλι σιγούρεψε το γκολ, πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ-τρικ, στην καριέρα του.

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Νόριτς και στο 75’ με κοντινή προβολή σκόραρε για τέταρτη φορά στο ματς, κάνοντας το 4-0 για την Γουέστ Χαμ. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Τα «σφυριά» πήραν αυτό που ήθελαν, δηλαδή το πολυπόθητο τρίποντο και απομακρύνθηκαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Γκόντφρι, Κλόσε, Λιούις, Βράντσιτς (78' ΜακΛιν), Τέτεϊ, Μπουεντία (69’ Ρουπ), Στίπερμαν (69’ Κάντουελ), Ερνάντες (69’ Μαρτιν), Πούκι (69’ Ιντάχ)

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Ντιοπ, Ογκμπόνα (83’ Μπαλμπουενά), Κρέσουελ, Σούτσεκ, Ράις, Νομπλ (74’ Γουίλσιρ), Φορνάλς (83’ Μασουακού), Μπόουεν (83’ Γιαρμολένκο), Αντόνιο (78’ Χάλερ)

Γουότφορντ-Νιουκάστλ 2-1: Το πίστεψε, το γύρισε και πήρε τη νίκη

Τους τρεις βαθμούς κατέκτησε η Γουότφορντ, μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Νιουκάστλ, με 2-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 16’ με τον Γουέλμπεκ, ωστόσο το τέρμα του 29χρονου επιθετικού της Γουότφορντ, δεν μέτρησε καθώς η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της εστίας του Ντουμπράβκα.

Η Νιουκαστλ στο 23’ πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά από κόρνερ, ο Φερνάντες πήρε την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Γκέιλι με κοντινή προβολή, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τις «καρακάξες».

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Ρίτσι, στον Φεμένια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντίνεϊ, ο οποίος με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο αρχηγός της γηπεδούχων, έστειλε για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα, την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με την Γουότφορντ να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ και να κατακτά το πολύτιμο τρίποντο, ενόψει της συνέχειας στην Premier League.

Γουότφορντ: Φόστερ, Μασίνα, Φεμένια, Ντόσον, Καμπασέλε, Ντουκουρέ, Καπού, Χιουζ, Σαρ, Γουέλμπεκ (92' Γκρέι), Ντίνεϊ (85’ Κλέβερλι).

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Ρόουζ (79’ Κραφτ), Φερνάντες, Λασέλς (87’ Λαζάρο), Σαρ, Σέλβεϊ, Ρίτσι (72’ Ζοέλιγνκτον), Σεντ- Μάξιμιν, Αλμιρόν, Γκέιλι (78’ Μπεντάλεμπ)


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα