Έβερτον – Αντσελότι: «Φήμες τα περί Χάμες»

Gazzetta team
Έβερτον – Αντσελότι: «Φήμες τα περί Χάμες»

bet365

«Φήμες» χαρακτήρισε το φλερτ της Έβερτον με τον Χάμες Ροντρίγκες ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος όμως δεδομένα θέλει στα Ζαχαρωτά τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι γνωστή η αδυναμία του Κάρλο Αντσελότι για τον Χάμες Ροντρίγκες. Οι δύο τους συνεργάστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης και, στη συνέχεια, ο Ιταλός προπονητής πήρε τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό και στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Καρλέτο ήθελε τον Χάμες και στη Νάπολι, δεν προχώρησε, ενώ δεδομένα τον... ορέγεται και για την Έβερτον, με δεδομένο μάλιστα ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει ιδιαιτέρως τον Ροντρίγκες.

«Μου αρέσει πολύ ο Χάμες ως παίκτης. Όταν έφυγα από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χάμες με ακολούθησε στο Μόναχο. Με ακολούθησε στη συνέχεια ως φήμη για τη Νάπολι και τώρα για την Έβερτον. Πρέπει να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει πολύ, αλλά είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης» ήταν η δήλωση – ντρίμπλα του Ιταλού τεχνικού της Έβερτον, ο οποίος δεδομένα θα επιδιώξει να πάρει τον Χάμες για λογαριασμό των Ζαχαρωτών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα