Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-0: Λεπίδα στο 90'+3' και... οδηγός για Ολυμπιακό (vid)

Gazzetta team
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-0: Λεπίδα στο 90'+3' και... οδηγός για Ολυμπιακό (vid)

bet365

Με ιδανική διαχείριση και γκολ στην τελευταία φάση του ματς, η Σέφιλντ νίκησε τη Γουλβς 1-0 και έδειξε πώς αντιμετωπίζονται οι Λύκοι, που πλέον δεν προλαβαίνουν έξοδο στο Champions League.

Της συνέβη άλλες δύο φορές στη σεζόν. Οπότε, αυτή είναι η τρίτη φορά για φέτος που η Γουλβς γνωρίζει δύο σερί ήττες. Τις προηγούμενες ανέκαμψε αγωνιστικά. Μόνο που αυτό το 1-0 στο “Μπράμαλ Λέιν” από τη Σέφιλντ, την άφησε στο -7 από το Champions League και ενώ απομένουν μόνο τέσσερις αγωνιστικές. Οι Λεπίδες έδειξαν στον Ολυμπιακό ακριβώς το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει σφικτά τους Λύκους και τους νίκησαν με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το παιχνίδι είχε λιγοστές καλές φάσεις, με το φάουλ-δοκάρι του Ρουμπέν Νέβες (31') να είναι η πιο σημαντική στιγμή για τη Γουλβς. Ωστόσο, η κεφαλιά του Ιγκαν (90'+3') καθόρισε το αποτέλεσμα και η Σέφιλντ που για πρώτη φορά από το 1993 κάνει τρεις σερί νίκες, ανέβηκε στην 7η θέση, δηλαδή σε θέση Europa League.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Χέντερσον, Ιγκαν, Ο'Κόνελ, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Μπέργκε, Νόργουντ, Οσμπορν, Στίβενς, ΜακΜπέρνι (49' Μουσέ), Σαρπ (71' Ζίφκοβιτς)

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Κόουντι, Σάις, Μπολί, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Οτο, Νέβες, Τραορέ (79' Ντεντόνκερ), Ζότα, Χιμένες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα