11άδες ανά χώρα: Η Άρσεναλ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

11άδες ανά χώρα: Η Άρσεναλ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

11άδες ανά χώρα: Η Άρσεναλ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

bet365

Το gazzetta.gr ξεψαχνίζει τα ρόστερ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και παρατάσσει τους παίκτες ανά εθνικότητα, δημιουργώντας ξεχωριστές all time 11αδες από συγκεκριμένες χώρες!

H ποδοσφαιρική δράση έχει επανέλθει σχεδόν παντού, όπως και τα «πειράματα» μεταξύ παρελθόντος και παρόντος συνεχίζονται! Το gazzetta.gr επιχείρησε να… πειραματιστεί με τους παίκτες που κατά καιρούς έχουν αγωνιστεί στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, να τους καταγράψει και να «παρουσιάσει» στο Instagram ένα… what if: πως θα ήταν οι ομάδες αν συνυπήρχαν ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ανά εθνικότητα.

Μετά τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ, τη Μίλαν και τη Γιουβέντους, σειρά έχει η Άρσεναλ: Σίμαν και Ράιτ (Αγγλία), Βιεϊρά και Ανρί (Γαλλία), Αρτέτα και Φάμπρεγας (Ισπανία), Λιούνγκμπεργκ και Σούκερ (Best of Europe), αλλά και Ομπαμεγιάνγκ και Κανού (Best of World)!

Τα «χρυσά» χρόνια της Άρσεναλ σε πέντε 11αδες! Η Αγγλία του Σίμαν, του Κόουλ αλλά και του Ίαν Ράιτ Η Γαλλία των ανίκητων Βιλτόρ, Ανρί και Βιεϊρά Η «Best of Europe» του Μπέργκαμπ, του Ροσίτσκι αλλά και του Παπασταθόπουλου! Ποια 11αδα των «κανονιέρηδων» προτιμάτε; #arsenal #arsenalfc #emirates #emiratesstadium #highbury #premierleague #invincibles #redandwhite #football #soccer #legends #wenger #arsenewenger #championsleague #players

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr) στις

Η ιδέα είναι απλή: μια 11αδα από τις χώρες που συμπληρώνουν 11αδες, συν ένα «μείγμα» απ' αυτές που δεν τα καταφέρνουν. Στην περίπτωση των Λονδρέζων, αμιγής 11αδα από μια χώρα βγήκε από την Αγγλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, αφού στις υπόλοιπες χώρες συναντούσαμε είτε 5-6 παίκτες, είτε αρκετές επιλογές χωρίς τερματοφύλακα.

Όπως και στις υπόλοιπες ομάδες, έτσι και στους «κανονιέρηδες», ξεπεράσαμε κριτήρια όπως: «ποιοι είναι οι καλύτεροι», αφού αυτά είναι υποκειμενικά, καθώς και δυσκολίες όπως μην υπάρχει ευκρινές φωτογραφικό υλικό, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποιοτικά (πχ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από πολύ παλιά).

Στο poll μπορείτε να ψηφίσετε, όπως έγινε και στις άλλες ομάδες του αφιερώματος!

Photo Credits: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα