Ρότζερς: «Ο Βάρντι δεν αφήνει σε ησυχία τους αντίπαλους αμυντικούς»

Κώστας Τόπας
Ρότζερς: «Ο Βάρντι δεν αφήνει σε ησυχία τους αντίπαλους αμυντικούς»

bet365

Την αποθέωση γνώρισε ο Τζέιμι Βάρντι, από τον Μπρένταν Ρότζερς λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν δίνει ποτέ στους αμυντικούς ένα λεπτό γαλήνης.

Ο Αγγλος φορ ήταν εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα της Λέστερ στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς όχι μόνο πέτυχε δύο τέρματα αλλά κατάφερε να φτάσει τα 101 συνολικά και να γίνει ο ο 29ος παίκτης στην ιστορία της Premier League.

Ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς δεν μπορούσε να μην μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Τζέιμι Βάρντι, τονίζοντας πως είναι προνόμιο να δουλεύει μαζί του.

«Είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα να μπαίνεις στην Premier League, σε τόσο αργά στάδια και να είσαι τόσο παραγωγικός, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι προνόμιο να δουλεύεις με έναν τόσο κορυφαίο επιθετικό. Η ιστορία του είναι μοναδική, όταν σκεφτείς τι έχει επιτύχει και τι έχει κάνει. Η ιστορία του θα είναι πάντα μια έμπνευση.

Ο ρυθμός δουλειάς του είναι απίστευτος. Δεν δίνει ποτέ στους αμυντικούς ένα λεπτό γαλήνης, κυνηγάει χαμένες φάσεις και το είδαμε ξανά. Είμαι πολύ τυχερός που είναι εδώ, αλλά ήταν μια πραγματικά συλλογική προσπάθεια σήμερα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα