Σέφιλντ Γιουν. - Τότεναμ: Η πιο τραβηγμένη ακύρωση γκολ στον Κέιν (vid)

Gazzetta team
Σέφιλντ Γιουν. - Τότεναμ: Η πιο τραβηγμένη ακύρωση γκολ στον Κέιν (vid)

bet365

Απίστευτη κι όμως αληθινη η απόφαση του VAR να ακυρώσει το γκολ του Χάρι Κέιν, καταλογίζοντας χέρι στον Λούκας Μόουρα, στην πιο «τραβηγμένη» φάση.

Όσο πάει και χειροτερεύει η διαχείριση του VAR στην Premier League. Μετά από ορισμένες αμφιλεγόμενες αποφάσεις στην εποχή του restart, ήρθε και η ακύρωση του γκολ ισοφάρισης της Τότεναμ κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να εγείρει ακόμη περισσότερες απορίες.

Δευτερόλεπτα μετά το 1-0 των Λεπίδων με τον Μπέργκε, ο Χάρι Κέιν πλάσαρε εύστοχα μετά την εξαιρετική κούρσα ενός εναντίον όλων του Λούκας Μόουρα, αλλά ο ρέφερι, Κάβαναγκ, δεν άργησε να λάβει ειδοποίηση από το ακουστικό του. Χωρίς, μάλιστα, να του δοθεί οδηγία να συμβουλευθεί το μόνιτορ, ο VAR ακύρωσε το τέρμα για χέρι στον Λούκας Μόουρα, ενώ βρισκόταν σε πτώση στο έδαφος και με τον αντίπαλο αμυντικό να κλωτσάει την μπάλα πάνω του, σε μια εντελώς ακούσια αντίδραση του Βραζιλιάνου.

Το αποτέλεσμα ήταν το γκολ να μην μετρήσει ποτέ, στην πιο τραβηγμένη ακύρωση που έχουμε δει μάλλον στην Αγγλία από καταβολής VAR, η οποία εξόργισε δικαιολογημένα τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Δείτε τη φάση:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα