Η Άρσεναλ στερεί τον Σαλιμπά από τη Σεντ-Ετιέν ενόψει τελικού Κυπέλλου

Gazzetta team
Η Άρσεναλ στερεί τον Σαλιμπά από τη Σεντ-Ετιέν ενόψει τελικού Κυπέλλου

bet365

Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Γουίλιαμ Σαλιμπά, με τους Κανονιέρηδες να αρνούνται να ανανεώσουν τον δανεισμό του στη Σεντ-Ετιέν μέχρι το τέλος της περιόδου και αυτόματα να τους τον στερούν από τον τελικό του Κυπέλλου.

Στις τάξεις της Άρσεναλ ετοιμάζεται να εγκατασταθεί για πρώτη φορά μετά την απόκτησή του ο Γουίλιαμ Σαλιμπά. Ο 19χρονος Γάλλος στόπερ, για τον οποίο οι Κανονιέρηδες δαπάνησαν 30 εκατ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι προς την Σεντ-Ετιέν, είχε μείνει δανεικός για ολόκληρη τη φετινή σεζόν στους Στεφανουά και παρά το ότι η σεζόν συνεχίζεται μέχρι τις αρχές Αυγούστου η Άρσεναλ τον ανακάλεσε άμεσα, αρνούμενη να επεκτείνει την παραχώρησή του μέχρι το τέλος της.

Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της, η πλευρά των Λονδρέζων αιτολογεί την απόφασή στη διαφωνία των ανθρώπων του γαλλικού κλαμπ να τηρήσουν το ιατρικό πλάνο που έχει καταρτιστεί για τον τραυματισμό του Σαλιμπά, ο οποίος την περίοδο της καραντίνας βρισκόταν στα «πιτς» και επανήλθε πρόσφατα.

Μάλιστα, κάνουν λόγο και για αθέτηση των συμφωνηθέντων χρημάτων για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, γεγονός που τους οδήγησε να μην επιτρέψουν την παραμονή του στους Πράσινους και ως εκ τούτου να τους στερήσουν τις υπηρεσίες του ενόψει του τελικού του γαλλικού Κυπέλλου (24/7).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα