Εβερτον – Λέστερ 2-1: Κίνδυνος για Αλεπούδες, Ζαχαρωτά για Ευρώπη (vid)

Gazzetta team
Εβερτον – Λέστερ 2-1: Κίνδυνος για Αλεπούδες, Ζαχαρωτά για Ευρώπη (vid)

bet365

Η Λέστερ αποχώρησε ηττημένη (2-1) από την έδρα της Εβερτον και παραμένοντας χωρίς νίκη μετά την καραντίνα, φοβάται πλέον ότι μπορεί να χάσει το Champions League. Πετάνε τα Ζαχαρωτά.

Πριν την καραντίνα, η Λέστερ ήταν σε καλή κατάσταση. Με την επιστροφή όμως έχει τα χάλια της. Τρία ματς πρωταθλήματος και μετά τις δύο ισοπαλίες, τώρα ηττήθηκε 2-1 στο “Γκούντισον Παρκ”. Αυτά σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό εντός από την Τσέλσι στο Κύπελλο. Μόνο που αυτή η ήττα από την Εβερτον την αφήνει εκτεθειμένη αναφορικά με τη θέση της στην τετράδα, καθώς η 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η 6η Γουλβς βρίσκονται πλέον στο -3.

Το πλασέ του Ριτσάρλισον (10') και το πέναλτι του Σίγκουρντσον (16') έδωσαν άμεσο προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Λέστερ πήρε χώρο και μπάλα, μείωσε με ένα τυχερό γκολ από τον Ιεανάτσο (51'), αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Τα Ζαχαρωτά αντιθέτως, ανεβαίνουν με τον Κάρλο Αντσελότι και πλησίασαν στο -1 από την 8η θέση που μπορεί να οδηγήσει στο Europa League.

Εβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Πίκφορντ, Κιν, Χόλγκεϊτ, Ντιν, Κόουλμαν, Αντρέ Γκόμες, Ιβόμπι (68' Μίνα), Γκόρντον (79' Μπερνάρντ), Σίγκουρντσον, Κάλβερτ-Λιούιν, Ριτσάρλισον (57' Ντέιβις)

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Εβανς, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Τζάστον, Ολμπραϊτον (81' Γκρέι), Ν'Ντιντί, Πράετ (45' Μάντσισον), Τίλεμανς, (81' Αγιόθε) Μπαρνς (45' Ιεανάτσο), Βάρντι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα