Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Ο Σόλσκιερ «πονάει» που άλλος σηκώνει τον τίτλο

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Ο Σόλσκιερ «πονάει» που άλλος σηκώνει τον τίτλο

bet365

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έδωσε συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, αλλά υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα επανέλθει... δριμύτερη στο μέλλον.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο πρώτος αντίπαλος προπονητής που συνεχάρη δημόσια την Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από τριάντα χρόνια, ενώ ο Φρανκ Λάμπαρντ τον ακολούθησε.

Μετά τους προπονητές των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, τα συγχαρητήρια του έδωσε, όπως προστάζει το Fair Play αλλά και η παιδεία του, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της μεγάλης παραδοσιακής αντιπάλου των Κόκκινων,.

«Καταρχήν, οποιαδήποτε ομάδα κατακτά την Premier League το αξίζει και εκείνοι (σ.σ. οι άνθρωποι της Λίβερπουλ) το αξίζουν. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για να κατακτήσεις και ο Κλοπ με τους παίκτες του ήταν σε καλή κατάσταση» εξήγησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Πάντα όταν βλέπεις κάποιον άλλο να σηκώνει τον τίτλο, σε πονάει. Πιστεύω ότι αυτό είναι το συναίσθημα όλων των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και των φιλάθλων. Θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο και αυτή είναι η πρόκλησή μας» πρόσθεσε ο Νορβηγός.

Το μεγάλο αφιέρωμα του gazzetta στο πρωτάθλημα της Λίβερπουλ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα