Γουλβς – Μπόρνμουθ 1-0: Λύκοι για τετράδα (vid)

Gazzetta team
Γουλβς – Μπόρνμουθ 1-0: Λύκοι για τετράδα (vid)

bet365

Με τον Ραούλ Χιμένες να σκοράρει για 24η φορά σε όλες τις διοργανώσεις, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουλβς, νίκησε 1-0 τη Μπόρνμουθ και πλησίασε στο -2 από το Champions League.

Διπλό στη Γουέστ Χαμ, νίκη εντός (1-0) με τη Μπόρνμουθ. Η Γουλβς όχι μόνο μπήκε με διαδοχικές επιτυχίες στην επιστροφή της Premier League, αλλά έχει καταφέρει να μην δεχτεί γκολ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League μπορεί να μην ήταν καταιγιστική αγωνιστικά απέναντι σε ομάδα που βρίσκεται εντός υποβιβασμού, μα τη δουλειά της την έκανε μία χαρά.

Οι Λύκοι πήραν τους βαθμούς χάρη στην εμφατική κεφαλιά του Ραούλ Χιμένες, ο οποίος έφτασε τα 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και επιβεβαιώνει ότι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο για την ελληνική ομάδα. Το ίδιο βέβαια και ο Τραορέ που έστειλε συστημένη τη σέντρα και δείχνει διαρκώς ότι για τη Γουλβς είναι game changer (σ.σ.: οι δυο τους έχουν συνεργαστεί 10 φορές σε γκολ). Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο πλησίασε στο -2 από την τετράδα (σ.σ.: ματς λιγότερο η Τσέλσι), αλλά και στο -6 από την 3η θέση.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Σάις, Ντόχερτι, Κόαντι, Μπολί, Γιόνι Κάστρο, Ρουμπέν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο (90' Γκιμπς-Γουάιτ), Ζότα (62' Νέτο), Τραορέ (73' Ντεντόνκερ), Ραούλ Χιμένες (90' Ποντένσε).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα