Ο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε ποιος είναι ο Τίμο Βέρνερ (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε ποιος είναι ο Τίμο Βέρνερ (vid)

bet365

Ο Ρονάλντο παραδέχθηκε πως δεν είχε ξανακούσει το όνομα του Τίμο Βέρνερ στο παρελθόν, αλλά ούτε και σε ποια ομάδα αγωνιζόταν έως τώρα.

Ο Τίμο Βέρνερ, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και δαπάνησαν 47,5 εκατ. λίρες για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Παρά το μεγάλο... ντόρο που είχε δημιουργηθεί για την μεταγραφή του στη Τσέλσι, ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο παραδέχθηκε πως δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Γερμανός επιθετικός.

Ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, κλήθηκε να σχολιάσει την μεταγραφή του Βέρνερ στην Τσέλσι, αλλά οι δημοσιογράφοι που του έκαναν την ερώτηση, έμειναν έκπληκτοι όταν συνειδητοποίησαν πως πρώτη φορά άκουγε για τον 24χρονο στράικερ της Τσέλσι.

Μεταξύ άλλων, το «Φαινόμενο», νόμιζε πως ο Βέρνερ έως τώρα αγωνιζόταν στη Λεβερκούζεν και όχι στη Λειψία. «Τίμο Βέρνερ; Αυτός που παίζει στη Λεβερκούζεν; «Μέχρι σήμερα δεν τον έχω δει να αγωνίζεται. Βλέπω πολύ ποδόσφαιρο αλλά αυτή την περίοδο λιγότερο γιατί δεν έπαιζε και η ομάδα μου…»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα