Άρσεναλ: Το VAR... γλίτωσε τον Γκεντουζί από «καμπάνα» για την επίθεση στον Μοπέ

Gazzetta team
Άρσεναλ: Το VAR... γλίτωσε τον Γκεντουζί από «καμπάνα» για την επίθεση στον Μοπέ

bet365

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Ματέο Γκεντουζί για το επεισόδιο με τον Νιλ Μοπέ, επειδή οι υπεύθυνοι του VAR είδαν το συμβάν και αποφάσισαν να μην ενεργήσουν.
Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Η απαράδεκτη ενέργεια του Ματέο Γκεντουζί να πιάσει από τον λαιμό τον Νιλ Μοπέ, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Μπράιτον με την Άρσεναλ, θα επέφερε κανονικά μια βαριά τιμωρία του νεαρού Γάλλου μέσου των Κανονιέρηδων.

Ο Γκεντουζί, όμως, θα γλιτώσει την «καμπάνα», αφού η ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξήγησε ότι, ναι μεν οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν είδαν το συμβάν, αλλά οι υπεύθυνοι του VAR που είδαν την φάση, αποφάσισαν να μην ενεργήσουν.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα πρωταθλήματος της Πέμπτης (25/6, 20:00) με την Σαουθάμπτον, από τον οποίο βεβαίως θα απουσιάσουν, μεταξύ άλλων, ο σοβαρά τραυματίας Μπερντ Λένο, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Πάμπλο Μαρί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα