Φαν Ντάικ: Δεν τον έχει ντριμπλάρει ποτέ ο Ριτσάρλισον! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Φαν Ντάικ: Δεν τον έχει ντριμπλάρει ποτέ ο Ριτσάρλισον! (pic)

bet365

Ο Ριτσάρλισον βροντοφώναξε ότι δεν φοβάται τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ καθώς τον έχει ντριμπλάρει στο παρελθόν, ωστόσο, αυτό δεν έχει καταγραφεί κάπου για να το αποδείξει!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, λίγες μέρες πριν από την αποψινή μεγάλη κόντρα του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στους «κόκκινους» στο «Γκούντισον Παρκ», ο Ριτσάρλισον θεώρησε μάλλον ότι θα κέρδιζε κάτι σε επίπεδο αυτοπεποίθησης, δηλώνοντας:

«Ο κόσμος μιλάει συνέχεια για εκείνον, καλός είναι, αλλά εγώ ήδη τον έχω ντριμπλάρει και τον έχω περάσει. Για εμένα υπάρχουν καλύτεροι αμυντικοί από εκείνον. Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Μαρκίνιος, ο Σέρχιο Ράμος...».

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πολύ μακρινή από αυτό! Τουλάχιστον σε επίπεδο επίσημης στατιστικής καταγραφής! Αυτό, διότι η εταιρεία Squawka που παρουσιάζει όσα καταγράφονται στις αναμετρήσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, έψαξε και... δεν βρήκε Ριτσάρλισον!

Από τη σεζόν 2017-2018, μονάχα οχτώ ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να περάσουν τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ με ντρίμπλα. Αυτοί είναι οι Λακαζέτ, Μερίνο, Πεπέ, Ροντρίγκες, Μπερνάρντο Σίλβα, Άλι, Νέβες και Τζενεπό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα