Γερο-Γιοβάισα: Η μεγάλη επιστροφή!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Η μεγάλη επιστροφή!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα έπειτα από την... κλεισούρα της καραντίνας και την ζωή δίχως ποδόσφαιρο, επιστρέφει ανανεωμένος, καθάρισε το κλιματιστικό στο σπίτι και ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι... στον καναπέ!

Καλημέρα φίλοι μου!!!

Μου λείψατε και ξέρω ότι σας έλειψα, αλλά είμαι και πάλι εδώ! Έπειτα από τόσο καιρό που πέρασα κλεισμένος στη Σιβηρία, περιμένοντας τη μέρα που θα τα ξαναλέγαμε στο gazzetta για τη μπαλίτσα, να ξέρετε νοστάλγησα ακόμα και εσάς που λέγατε: «ό,τι πει, παίξτε τα αντίθετα»!

Τόσο καιρό, περίμενα, περίμενα περίμενα... Σκεφτόμουν τρόπους που θα έκανα τη γυναίκα να πάρει ήρεμα ότι το καλοκαίρι μας φέτος θα είναι γεμάτο μπάλα! Κύριος με τα όλα μου! Τώρα το πρόγραμμα έχει γεμίσει θα περάσω... δεύτερη καραντίνα. Στον ίδιο καναπέ. Καθάρισα και το κλιματιστικό να μην μπλέξουμε με τίποτα προβλήματα και δίπλα στα φαγητά που θα έρχονται τα βράδια για τα ματς, θα έχω και το αντισηπτικό μου! Κύριος σας λέω!

Και για να πάμε στο ψητό φίλοι μου, με τι θα ασχοληθώ εγώ σήμερα; Με τι; Με το ντερμπάκι της Αγγλίας!

Η Premier League έβαλε όλα τα ματς διαφορετικές ώρες για να περνάνε οι μέρες μας με την τηλεόραση ανοιχτή, το χρώμα του χορταριού και τη μπαλίτσα να τσουλάει, είτε καθόμαστε είτε όχι! Αλλά απόψε, έχει ντέρμπι. Και έχει και Λίβερπουλ Και ό,τι ομάδα κι αν είστε, μας έλειψε ο Κλοπ! Αυτή η ωραία φιγούρα με την οποία θα ήθελα να πιω μια βότκα, να τον κεράσω ένα παγωμένο σφηνάκι και ν' αρχίσει να μου λέει τα δικά του.

Απόλυτη Λίβερπουλ στα πέναλτι

Στο 100% είδα την ευστοχία της Λίβερπουλ στα πέναλτι εφόσον στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα, με τον Σαλάχ και τον Μίλνερ να έχουν σκοράρει ο καθένας από τρεις φορές όταν έχουν βρεθεί απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Και η αλήθεια είναι πως μου κάθισεστο μυαλό η σκέψη να κερδίσει η ομάδα του Κλοπ ένα πέναλτι και αυτό να είναι εύστοχο... (21+)

Το μουδιασμένο ξεκίνημα μετά την πανδημία

Βλέποντας και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Premier League, εξαιρώντας την Μάντσεστερ Σίτι με τα τρία γκολ κόντρα στην Άρσεναλ, όσο κι αν η επίθεση – φωτιά της ομάδας του Κλοπ αντιμετωπίζει απόψε μια άμυνα με προβλήματα, δεν περιμένω... γκολ με το τσουβάλι. Και ομολογώ πως είναι αρκετά συγκρατημένη η σκέψη, αλλά δεν περιμένω περισσότερα από 2,5 γκολ στο ντέρμπι... (21+).

Καμία έκπληξη, κάνει το πρώτο βήμα

Η Λίβερπουλ ξέρει ότι μπορεί με δυο δικές της νίκες ν' αδιαφορεί παντελώς για όσα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. Και θα μπορούσε να περιμένει για να πανηγυρίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι την 2α Ιουλίου, αλλά θα μπορεί και να πάρει το χειροκρότημα των «πολιτών» αν τους κοντράρει ως Πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά από 30 χρόνια. Για απόψε, πάντως, προσωπικά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό πέρα από τη νίκη των «κόκκινων»... (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα