Στη Γιουνάιτεντ μπορούν και πάλι να ονειρεύονται... (pics & vid)

Στη Γιουνάιτεντ μπορούν και πάλι να ονειρεύονται... (pics & vid)

Κώστας Τόπας
Στη Γιουνάιτεντ μπορούν και πάλι να ονειρεύονται... (pics & vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Τότενα, αλλά φαίνεται πως έχει αρχίσει και αποκτά μέταλλο νικητή, καθώς τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αναμετρήσεων!

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Τότεναμ και έτσι συνεχίζει ακάθεκτη την αήττητη πορεία της για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι. Μεγάλος υπεύθυνος αυτής της επιτυχίας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος κατάφερε να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια της ομάδας, να τα ενώσει και να βάλει και πάλι τον σύλλογο στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Αρκετά ήταν τα σχόλια τα οποία είχε ακούσει ο Νορβηγός τεχνικός, κατά την εκκίνηση της φετινής σεζόν, μετά και τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα που έπαιρνε η Γιουνάιτεντ, στο γήπεδο. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα σήκωσε και πάλι ανάστημα και πλέον τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων, έχοντας κερδίσει τα 8 εξ αυτών ενώ έχει πάρει μόλις τέσσερις ισοπαλίες.

Εξίσου σημαντική είναι η μεταμόρφωση και η βελτίωση που έχουν δείξει «οι κόκκινοι διάβολοι», στην αμυντική τους συμπεριφορά. Δεν είναι τυχαίο πως στα 12 τελευταία ματς, έχουν βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 30 φορές (!), έχοντας δει την εστία τους να παραβιάζεται μόνο τρεις φορές.

Το συγκεκριμένο σερί είναι το καλύτερο έως τώρα, υπό την καθοδήγηση του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς το 2018, η Γιουνάιτεντ είχε καταφέρει σε 11 αναμετρήσεις να μην δεχθεί ήττα. Φέτος, μετράει 12 και έχει όλες τις προοπτικές για να το διευρύνει. Αυτή η φόρμα έχει δημιουργήσει ελπίδες για μία εξασφάλιση θέσης στο Champions League την επόμενη σεζόν, με τον σύλλογο να απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τέταρτη θέση. Εκεί όπου βρίσκεται, η Τσέλσι.

Manchester United are unbeaten in 12 games in all competitions (W8 D4), scoring 30 goals and conceding just three in that run.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goal (@goalglobal) στις

Μπρούνο Φερνάντες: Ο «δαίμονας» ο οποίος... κόλλησε στο παζλ με το καλημέρα!

Η άφιξη του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνέπεσε με την εντυπωσιακή φόρμα των «κόκκινων διαβόλων», με τον Πορτογάλο να δείχνει με το «καλημέρα» την ποιότητά του. Πολλοί φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ, μπόρεσαν να πάρουν μία μικρή δόση από την κλάση του, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, με την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, συνέχισε ακριβώς από εκεί όπου σταμάτησε.

Στο ντέρμπι με την Τότεναμ, η παρουσία του ήταν καταλυτική. Κατάφερε όχι μόνο να βάλει σε μπελάδες την αντίπαλη άμυνα αλλά και να βρει γι' ακόμα ένα ματς τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Πλέον, μετράει 8 τέρματα και 4 ασίστ σε 10 συμμετοχές, δικαιώνοντας και με το παραπάνω τους διοικούντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το ποσό των 55 εκατ. ευρώ που χρειάστηκε να δαπανήσουν. Μάλιστα, από το ντεμπούτο του στην PL έχει συμμετοχή σε έξι γκολ (τρία τέρματα) περισσότερα από κάθε άλλον στη διοργάνωση.

Κόντρα στα «σπιρούνια» είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και με τον Πολ Πογκμπά, κάτι που δεν το είχαμε ξαναδεί πριν την αναστολή των πρωταθλημάτων. Ο Γάλλος μέσος, πέρασε ως αλλαγή στο ματς και έπαιξε για περίπου 30 λεπτά. Αυτά ήταν αρκετά γι' αυτόν και τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ώστε να δείξουν ότι μπορούν να αποτελέσουν ένα φοβερό δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα χαμόγελα, στους οπαδούς, της Γιουνάιτεντ επέστρεψαν και πάλι μετά από ένα μεγάλο διάστημα και πλέον επικρατεί αισιοδοξία για το αύριο.

Paul Pogba Bruno Fernandes Man Utd's new midfield duo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goal (@goalglobal) στις

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα