Κλοπ για Ράσφορντ: «Δεν θα μπορούσα να τον σεβαστώ περισσότερο»

Gazzetta team
Κλοπ για Ράσφορντ: «Δεν θα μπορούσα να τον σεβαστώ περισσότερο»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς τον Μάρκους Ράσφορντ, για την σπουδαία «νίκη» να δωθούν δωρεάν γεύματα σε εκατομμύρια παιδιά από την κυβέρνηση μέσα από δική του πρωτοβουλία.

Ο άνθρωπος που τον καθιέρωσε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε πως το 18χρονο παιδί που ήξερε έγινε άντρας με αρχές. Η μεγάλη αντίπαλος των Κόκκινων Διαβόλων, Λίβερπουλ, έσπευσε να αποθεώσει το σπουδαίο του πρότυπο. Είναι αυτονόητο ότι μπροστά στο κοινωνικό έργο του Μάρκους Ράσφορντ δεν χωρούν οπαδικά και μετά το κύμα θαυμασμού προς το πρόσωπό του από εκατομμύρια κόσμου παγκοσμίως, σειρά είχε ο Γιούργκεν Κλοπ να του... βγάλει το καπέλο.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την απίστευτη δράση του 22χρονου Άγγλου, χάρη στις πιέσεις του οποίου η κυβέρνηση της χώρας θα μοιράζει δωρεάν γεύματα σε τρία εκατομμύρια παιδιά για όλο το καλοκαίρι και φάνηκε εντυπωσιασμένος, έστω και για κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο:

«Αυτό που έκανε ο Μάρκους Ράσφορντ, δεν θα μπορούσα να δείξω περισσότερο σεβασμό. Είναι απίστευτο. Είναι, βέβαια, κάπως ντροπιαστικό που χρειάστηκε εκείνος να το κάνει, διότι πράγματα σαν κι αυτό θα έπρεπε να θεωρούνται φυσιολογικά.

Είχε όμως ένα χρέος και ολοκλήρωσε το έργο του με εκπληκτικό τρόπο. Αυτό που έκανε στη διάρκεια του lockdown ήταν απολύτως φανταστικό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα