Σίτι-Άρσεναλ: Ο Νταβίντ Λουίζ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα των «κανονιέρηδων» (vids)

Gazzetta team
Σίτι-Άρσεναλ: Ο Νταβίντ Λουίζ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα των «κανονιέρηδων» (vids)

bet365

Εφιαλτική ήταν η επιστροφή στην ενεργό δράση μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού για τον Νταβίντ Λουίζ με τους Βραζιλιάνο να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα της Άρσεναλ από την Σίτι.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κανονιέρηδων» είδε την ομάδα του να χάνει από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0, σε ένα παιχνίδι που δεν σταμάτησε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Αρχικά «έδωσε ασίστ» στον Στέρλινγκ για να κάνει το 1-0, υπέπεσε στο πέναλτι με το οποίο σημειώθηκε το 2-0 για τους «πολίτες», ενώ στην συνέχεια αποβλήθηκε, σε μια εφιαλτική επιστροφή μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού.

Ο Νταβίντ Λουίζ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και με δηλώσεις που έκανε ανέλαβε την ευθύνη της ήττας τονίζοντας τα εξής: «Εγώ φταίω για την ήττα από την Σίτι. Η ομάδα έπαιξε καλά, ειδικά με δέκα παίκτες. Όλοι ήταν εξαιρετικοί, το λάθος είναι δικό μου».

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Μακάρι να είχα πάρει μία άλλη απόφαση εδώ και δύο μήνες αλλά δεν πήρα. Έχω άλλες 14 ημέρες εδώ και μετά τέλος. Έπρεπε να έχω αποφασίσει νωρίτερα για το μέλλον μου αλλά δεν το έκανα. Δεν το έχω ως άλλοθι ή δικαιολογία, είναι λάθος μου ότι έγινε στον αγώνα. Μου αρέσει που είναι εδώ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα