Φιλ Νέβιλ: «Ο Μπρούνο Φερνάντες μου θυμίζει τον Βερόν»

Φιλ Νέβιλ: «Ο Μπρούνο Φερνάντες μου θυμίζει τον Βερόν»

Κώστας Τόπας
Φιλ Νέβιλ: «Ο Μπρούνο Φερνάντες μου θυμίζει τον Βερόν»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο Μπρούνο Φερνάντες, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησεο Φίλιπ Νέβιλ, ο οποίος τον σύγκρινε με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Με τον Βερόν και όχι με τον Σκόουλς, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει οι φίλοι της Γιουνάιτεντ, παρομοιάζει τον Μπρούνο Φερνάντες ο άλλοτε θρύλος των «κόκκινων διαβόλων», Φίλιπ Νέβιλ.

«Είναι ένας πολύ τεχνικός ποδοσφαιριστής, θέλει να έχει συνέχεια τη μπάλα στα πόδια του. Τον συγκρίνουν με τον Πολ Σκόουλς αλλά εμένα μου θυμίζει περισσότερο τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.. Του αρέσει να τον “κυνηγάνε” πολλοί παίκτες και να δοκιμάζει το πόδι του από μεγάλες αποστάσεις. Οι τοποθετήσεις του στον αγωνιστικό χώρο είναι εξαιρετικές, πάντα δημιουργεί χώρο για τον εαυτό του».

«Οι Φρεντ, Μάτι​τς και ΜακΤομινεϊ, είναι εξαιρετικοί, αλλά είναι πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν το ταλέντο του Φερνάντες. Δεν έχει αγωνιστεί καιρό με την Γιουνάιτεντ και έχει ήδη εντυπωσιάσει τους φιλάθλους της ομάδας. Αυτό είναι εξαιρετικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα