Εύα Καρνέιρο: «Εξακολουθεί να με πονάει αυτό που έγινε με τον Μουρίνιο»

Εύα Καρνέιρο: «Εξακολουθεί να με πονάει αυτό που έγινε με τον Μουρίνιο»

Εύα Καρνέιρο: «Εξακολουθεί να με πονάει αυτό που έγινε με τον Μουρίνιο»

bet365

Η Εύα Καρνέιρο σε συνέντευξη που παραχώρησε ισχυρίστηκε πως δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την φραστική επίθεση που είχε δεχθεί πριν από πέντε χρόνια από τον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και την απόλυση της από την Τσέλσι.

Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2015 κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τσέλσι και την Σουόνσι (2-2) η γιατρός των «Blues» εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ.

Η Τσέλσι έπαιζε ήδη με 10 παίκτες και το γεγονός πως έμεινε με έναν ακόμη λιγότερο ποδοσφαιριστή εξόργισε τον Ζοζέ Μουρίνιο. Έξι εβδομάδες αργότερα η Καρνέιρο εγκατέλειψε το «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε μια φράση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. 'Ας μην θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά την σιγή των φίλων μας'. Είναι κάτι που εξακολουθεί να με πονάει. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να παταχθεί ο ρατσισμός, το μπούλινγκ και να υπάρχει σεβασμός στο ιατρικό επιτελείο. Είναι αναγκαία η αλλαγή στην κουλτούρα για να αλλάξουν και τα πράγματα που είναι λάθος», τόνισε η 46χρονη γιατρός προσθέτοντας:

«Είναι αδύνατο να ξεπεράσω κάτι που έζησα πάνω από έναν χρόνο στη ζωή μου και να μην επηρεαστώ από αυτό. Δεν αφήνω όμως τον εαυτό μου να αποθαρρυνθεί. Θα πρέπει να ομολογήσω πως χρειάζομαι ξεκούραση, να απολαύσω την δουλειά μου και να εργαστώ ξανά ως γιατρός χωρίς τις παρενέργειες που υπάρχουν όσο βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Ήμουν σε όλες τις εφημερίδες όλων των χωρώ για μεγάλο διάστημα και δεν ένιωθα άνετα με αυτό. Συγκεκριμένοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο μου συμπεριφέρονταν σαν να είχα κάνει κάτι λάθος, όμως έκανα απλά την δουλειά μου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα