Τζέραρντ: «Άγαλμα στον Κλοπ μόλις πάρει τον τίτλο»!

Τζέραρντ: «Άγαλμα στον Κλοπ μόλις πάρει τον τίτλο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: «Άγαλμα στον Κλοπ μόλις πάρει τον τίτλο»!

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ έδειξε την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει προς τον Γιούργκεν Κλοπ και τη χαρά που θα τον δει να οδηγεί τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, λέγοντας πως θα πρέπει το κλαμπ να φτιάξει ένα άγαλμα προς τιμήν του Γερμανού!

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Stevie G μίλησε στην ιστοσελίδα theAthletic και είχε μόνο εξαιρετικά λόγια να πει για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία των «κόκκινων» ως ένας σύγχρονος αναμορφωτής που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια αναμονής...

«Νομίζω ότι ο Γιούργκεν είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Απλά ταίριαξε με τη Λίβερπουλ. Έχει πάει σε άλλο επίπεδο την ομάδα. Όταν καταφέρει να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα με τον σύλλογο, τότε νομίζω ότι θα ήταν καλό να του κάνουν ένα άγαλμα...

Μακάρι κι εγώ να ήμουν ακόμα 30 ετών κι όχι 40 και να μπορώ να συμμετέχω σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον μοντέλο της Λίβερπουλ που έχει φτιάξει...» είπε ο Τζέραρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα