Κορονοϊός: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακύρωσε το φιλικό με τη Στόουκ μετά από θετικό κρούσμα

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακύρωσε το φιλικό με τη Στόουκ μετά από θετικό κρούσμα

bet365

Το φιλικό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Στόουκ είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης (9/6), αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι το ακύρωσαν τελευταία στιγμή έχοντας πληροφορηθεί ότι παίκτης της δεύτερης έδειξε θετικός στον κορονοϊό.

Το πρώτο της φιλικό με αντίπαλη ομάδα μετά από τρίμηνη αποχή από τη δράση δεν άρχισε ποτέ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι αυτό διότι η Στόουκ, η οποία δέχθηκε πρόσκληση για ματς στο προπονητικό κέντρο των Κόκκινων Διαβόλων στο Κάρινγκτον, έγινε γνωστό πως είχε στις τάξεις της ποδοσφαιριστή που έδειξε θετικό στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ ακύρωσε το φιλικό μόλις μία ώρα πριν αρχίσει, έχοντας πληροφορηθεί για το κρούσμα στην ομάδα της Championship και χάρη στα έγκαιρα αντανακλαστικά και της Στόουκ το ματς ματαιώθηκε χωρίς να προλάβουν οι παίκτες και το σταφ των δύο ομάδων να έρθουν σε επαφή στο προπονητικό κέντρο.

Ο θετικός στον Covid-19 παραμένει ανώνυμος προς το παρόν και είναι το πρώτο κρούσμα της ομάδας από όταν άρχισαν τα μαζικά τεστ στους συλλόγους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα