«Καρφί» Ερέρα σε Γιουνάιτεντ: «Άξιζα περισσότερη προσοχή»

Gazzetta team
«Καρφί» Ερέρα σε Γιουνάιτεντ: «Άξιζα περισσότερη προσοχή»

bet365

Το παράπονό του προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Άντερ Ερέρα, για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2019 έχει αφήσει πικρή γεύση στον Άντερ Ερέρα, κυρίως για την αντιμετώπιση της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

Μπορεί τα αγγλικά ΜΜΕ να έγραψαν ότι προτίμησε την Παρί Σεν Ζερμέν για τα παραπάνω χρήματα που θα λάμβανε, ωστόσο, ο Βάσκος μέσος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με το γεγονός ότι άφησαν την υπόθεσή του για την τελευταία στιγμή, όταν είχαν δηλαδή απομείνει πέντε μήνες στο συμβόλαιό του προτού μείνει ελεύθερος και μεταγραφεί στους Παριζιάνους.

«Δεν είχε να κάνει με τα χρήματα. Ούτε με τη διάρκεια του συμβολαίου. Κατά τη γνώμη μου, περίμενα πολύ για μια προσφορά και άξιζα περισσότερη προσοχή από τον σύλλογο. Ήμουν ένας παίκτης που τα έδινα όλα. Δεν παραπονιόμουν ποτέ. Δεν βγήκα ποτέ στα media να διαμαρτυρηθώ για τίποτα. Δεν αντέδρασα αρνητικά απέναντι σε κανένα προπονητή, κανένα μέλος της διοίκησης και εκείνοι περίμεναν μέχρι το συμβόλαιο μου να μπει στους τελευταίους πέντε ή έξι μήνες. Για αυτό είχα διαφωνίες μαζί τους», δήλωσε συγκεκριμένα στο «Athletic».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα