Ο Φαν Ντερ Σαρ επιβεβαιώνει το ντέρμπι Ρεάλ – Γιουνάιτεντ για Φαν Ντε Μπεκ!

Gazzetta team
Ο Φαν Ντερ Σαρ επιβεβαιώνει το ντέρμπι Ρεάλ – Γιουνάιτεντ για Φαν Ντε Μπεκ!

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, επιβεβαίωσε ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η αποκάλυψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να «κλέψει» τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ από την Ρεάλ Μαδρίτης, επιβεβαιώθηκε και από τον εκτελεστικό διευθυντή του Άγιαξ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ.

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ» δήλωσε στο ολλανδικό κανάλι «NOS» ο άλλοτε σπουδαίος τερματοφύλακας των Άγιαξ, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ άλλων.

Ο 23χρονος μέσος φλέρταρε και πέρυσι με την μεταγραφή του, αλλά συμφώνησε με τον Αίαντα να παραμείνει, λόγω της αποχώρησης τον Ματάις Ντε Λιχτ και Φρένκι Ντε Γιονγκ. Η τιμή του τοποθετείται στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα