Μπάλακ: «Ο Βέρνερ θα ταιριάξει ιδανικά στην Τσέλσι»

Gazzetta team
Μπάλακ: «Ο Βέρνερ θα ταιριάξει ιδανικά στην Τσέλσι»

bet365

Αμοιβαία συμφέρουσα κίνηση θεωρεί ο Μίκαελ Μπάλακ το επικείμενο deal μεταξύ Τίμο Βέρνερ και Τσέλσι, με τον παλαίμαχο Γερμανό να αποθεώνει τον συμπατριώτη του.

Μπορεί η Λειψία να διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Τίμο Βέρνερ μια ανάσα από την υπογραφή στην Τσέλσι, αλλά οι Μπλε ήδη κινούνται στους ρυθμούς του και ο Μίκαελ Μπάλακ συγκεκριμένα βρίσκει το απόλυτο ταίριασμα στις δύο πλευρές.

Ο παλαίμαχος Γερμανός μέσος των Λονδρέζων σε δηλώσεις του στο γερμανικό Sky εξέφρασε την άποψη του για την σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του 24χρονου συμπατριώτη του και δήλωσε πως είναι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο και τον τρόπο που αγωνίζεται.

«Νομίζω είναι μια καλή απόφαση και για τις δύο πλευρές. Για τον Τίμο διότι ταιριάζει εκεί, διότι ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η Τσέλσι του ταιριάζει. Η απόφασή του να πάει στην Τσέλσι έχει να κάνει με τον χρόνο συμμετοχής, που είναι πολύ σημαντικός για τον ίδιο. Η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή, θα ενδυναμωθεί και η διοίκηση θα ξοδέψει πολλά χρήματα για να φτάσει ξανά στο κορυφαίο επίπεδο κι έτσι ο Βέρνερ θα έχει την ευκαρία να παίξει δίπλα σε ακόμη καλύτερους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης των Μπλε, ένας από τους έξι Γερμανούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι στο παρελθόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα