Κλοπ - Λίβερπουλ: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον τίτλο κι ας μας λένε τρελούς»

Κλοπ - Λίβερπουλ: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον τίτλο κι ας μας λένε τρελούς»

Gazzetta team
Κλοπ - Λίβερπουλ: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον τίτλο κι ας μας λένε τρελούς»

bet365

Παρέλαση τίτλου θα γίνει κανονικά για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ ο κόσμος να... χαλάσει υποστηρίζει ο Γιούργκεν Κλοπ, ακόμη κι αν πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μισά της επόμενης περιόδου ώστε να είναι ασφαλές.

Τριάντα χρόνια περιμένει αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ, πέντε συγκεκριμένα ο Γιούργκεν Κλοπ και με το φόβο ακύρωσης της σεζόν να έχει περάσει ανεπιστρεπτί, τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το πρώτο πρωτάθλημα στην εποχή της Premier League. Κι ένα τέτοιο κατόρθωμα αξίζει γενναία φιέστα τίτλου, στο γνωστό έθιμο της παρέλασης με το λεωφορείο της ομάδας στους δρόμους της πόλης. Για τον Γερμανό τεχνικό, κανείς δεν θα στερήσει αυτή τη στιγμή από τον ίδιο, τους συνεργάτες και τους παίκτες του, ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσουν μήνες για να δοθεί το πράσινο φως, ελέω των περιοριστικών μέτρων που ακόμη απαγορεύουν τον συνωστισμό στην Αγγλία.

«Όταν δεν μπορείς να γιορτάσεις με τον τρόπο που πάντα ονειρευόσουν, δεν είναι ωραίο. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Νιώθω ακριβώς έτσι. Δεν είναι το ιδανικό να πανηγυρίζεις μόνος σου στο γήπεδο και μετά να οδηγείς πίσω στο σπίτι. Δεν ήταν έτσι όταν το σκεφτόμασταν. Αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τώρα. Θα έρθει, όμως, η στιγμή που η ζωή θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Όταν κάποιος θα βρει το εμβόλιο, όταν κάποιος θα βρει μια λύση στο πρόβλημα, όταν ο ρυθμός μόλυνσης θα είναι μηδέν ή ακόμα μικρότερος, στο τέλος θα έρθει αυτή η μέρα. Και τότε θα έχουμε το δικάιωμα να γιορτάσουμε όπως θέλουμε. Και 12η, 13η αγωνιστική να είναι στην επόμενη σεζόν, ποιος μπορεί να μας σταματήσει; Θα έχουμε το τρόπαιο, το πούλμαν θα οδηγεί γύρω από την πόλη και εμείς θα είμαστε στην οροφή του. Αν ο κόσμος πιστεύει ότι είμαστε εντελώς τρελοί, ειλικρινά δεν με νοιάζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Κλόπο» στο γερμανικό Sky Sports.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα