Premier League: Πρόστιμα 200 χιλ., μέχρι και αφαίρεση βαθμών για παραβάσεις του lockdown

Gazzetta team
Premier League: Πρόστιμα 200 χιλ., μέχρι και αφαίρεση βαθμών για παραβάσεις του lockdown

bet365

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα που θα λάβει η Premier League για να αποτρέψει τυχόν παραβάσεις του lockdown από μέλη των 20 ομάδων, έχοντας προνοήσει για τσουχτερά πρόστιμα 200 χιλ., ακόμη και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Η καμπύλη του Covid-19 παραμένει σε κατώτατα επίπεδα στην Premier League μετά και τον νέο κύκλο εξετάσεων, που είχε απολογισμό μηδέν κρούσματα σε σύνολο 1.197 τεστ. Η εξέλιξη αυτή δίνει την επιβεβαίωση στη διοργανώτρια αρχή να συνεχίσει ομαλά τις προετοιμασίες για την επανέναρξη, για αυτό και δεν θα επιτρέψει τυχόν παραβάσεις εκ των έσω της Λίγκας από τη στιγμή που επαναρχίσουν οι αγώνες (17 Ιουνίου).

Μετά από αρκετές περιπτώσεις επιπόλαιων παικτών κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπως ο Κάιλ Γουόκερ, ο Τζακ Γκρίλις και ο Σερζ Οριέ που προκάλεσαν με τα καμώματά τους, τα υψηλόβαθμα στελέχη της PL ετοιμάζουν αυστηρότατα μέτρα καταστολής σε αντίστοιχα φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Λίγκα έχει ήδη προνοήσει για να εξασφαλίσει έκτακτες εισφορές, προκειμένου να τιμωρεί με πρόστιμο έως και 200 χιλιάδων λιρών (230 χιλ. ευρώ) τους απείθαρχους με το πρωτόκολλο υγιεινής του Project Restart.

Μάλιστα, οι κίνδυνοι δεν θα αφορούν μεμονωμένα τους παραβάτες, παίκτες ή προπονητές, αλλά και τους συλλόγους ως όλον, με το πλάνο της Premier League να περιλαμβάνει ακόμη και αφαιρέσεις βαθμών στις πιθανές κυρώσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα