Premier League: Τα 300 άτομα, το video και τα δωμάτια για το VAR!

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Τα 300 άτομα, το video και τα δωμάτια για το VAR!

bet365

Μάξιμουμ 300 άτομα θα επιτρέπονται στα γήπεδα των ομάδων της Premier League με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την αναβολή που είχε προκαλέσει η πανδημία. Τι γίνεται με τις συνεντεύξεις Τύπου αλλά και το VAR που θα συνεχίσει να εφαρμόζεται...

Η Daily Mail φέρνει στην επιφάνεια το πλάνο που φέρεται να έχει θεσπιστεί για την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος και τα μέτρα που θα τηρηθούν αυστηρά για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στα 92 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Η πρώτη σέντρ θα γίνει στις 17 Ιουνίου και το πρωτάθλημα θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Ιουλίου, ώστε από τέλη Αυγούστου να μπορεί να γίνει η αρχή για την σεζόν 2020-2021.

Όπως αναφέρεται στη Daily Mail, θα επιτρέπονται μάξιμουμ 300 άτομα στο γήπεδο. Εξ αυτών θα είναι 20 οι ποδοσφαιριστές κάθε αποστολής, 12 μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, 10 διοικούντες από το κάθε κλαμπ, μάξιμουν 25 δημοσιογράφοι γραπτού Τύπου, 15 ραδιοφωνικοί σπίκερ, 23 μέλη τηλεοπτικών συνεργείων, 15 διεθνείς σπίκερ, τέσσερα άτομα της ομάδας αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και άλλοι...

Οι συνεντεύξεις Τύπου θα γίνονται με video-call και αισθητή μείωση των εκπροσώπων του Τύπου στην αίθουσα που θα συνδέεται με τον προπονητή μέσω βίντεο, ενώ, στο Stockley Park όπου θα βρίσκεται ο VAR, ο βοηθός του και ο τεχνικός της εικόνας, θα χωριστούν σε διαφορετικά δωμάτια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα