Ζιρού: «Ήμουν πολύ κοντά να φύγω, ο Θεός ήθελε να μείνω στην Τσέλσι»

Ζιρού: «Ήμουν πολύ κοντά να φύγω, ο Θεός ήθελε να μείνω στην Τσέλσι»

Ζιρού: «Ήμουν πολύ κοντά να φύγω, ο Θεός ήθελε να μείνω στην Τσέλσι»

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού θυμήθηκε την φάση που πέρασε στην Τσέλσι όπου ήταν έτοιμος να φύγει και εξήγησε το λόγο που τελικά παρέμεινε.

Το Γενάρη, ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Ο Γάλλος επιθετικός, ωστόσο, παρέμεινε στο Λονδίνο και θυμήθηκε την φάση εκείνη, εξηγώντας τελικά το λόγο που αποφάσισε να συνεχίσει να φοράει την μπλε φανέλα.

«Ήταν να φύγω τον Γενάρη, επειδή δεν έπαιζα πολύ και χρειαζόμουν περισσότερα ματς για να είμαι στο ρόστερ της Γαλλίας για το Euro 2020.

Ήμουν πολύ κοντά να φύγω αλλά πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεός ήθελε να μείνω στην Τσέλσι.

Ο προπονητής μου είπε ότι δεν μπορούσε να με αφήσει να φύγω επειδή δεν είχε άλλον να με αντικαταστήσει. Όλοι ξέρουν τι συνέβη, δεν θέλω να πάω πίσω αλλά ο προπονητής μου μίλησε προσωπικά και μου είπε ότι θα μου έδινε πιο πολλά ματς. Κράτησε το λόγο του και του απέδειξα ότι μπορεί να με υπολογίζει. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και ανταπέδωσα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής μου.

Επίσης, η κατάσταση με το lockdown λόγω του κορονοϊού, με έκανε να μην νιώθω πολύ άνετα με την ιδέα της μετακίνησης στο εξωτερικό και να ξεριζώσω την οικογένειά μου Σκέφτηκα πολύ την ποιότητα της ζωής που έχουμε εδώ, έχουμε εγκατασταθεί εδώ πολύ καλά. Σκέφτηκα πολύ την οικογένειά μου», είπε ο Γάλλος επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα